کمپرسور اسکرو با تضمین قیمت ضمانت اصالت گارانتی واقعی پشتیبانی ۲۴ ساعته

فلسفه کمپرسورسازان تولید کمپرسورهایی است که در عین کیفیت مثال زدنی و طول عمر بالایی که دارند به لحاظ قیمتی نیز مقرون به صرفه باشند. ما معتقد هستیم کمپرسورهای باکیفیت و با دوام، باید برای همه افراد قابل دسترس باشند.

کارشناسان فروش: 09102762035 – 09127161850

تلفن دفتر فروش: 46849629 – 46849628 – 46849627 (021)

از 7.5 تا 75 کیلو وات

COMPRESSOR POWER IN KW

از 1200 تا 120000 لیتر بر دقیقه

COMPRESSORED AIR IN LIT/MIN

120 ماه پشتیبانی اختصاصی

SATISFACTION GUARANTEE

حسین صفوی کمپرسورسازان

نیاز به راهنمایی دارید؟

کمپرسورسازان یک مجموعه خانوادگی است که راهنمایی و مشاوره دادن صادقانه را وظیفه خود می داند چرا که بر این باوریم ساخت ارتباط خوب و ماندگار با مشتریان بسیار مهمتر از فروش است.

کمپرسور اسکرو 1200 لیتری 7/5 کیلووات

(1)
Original price was: ۲۱۲,۳۱۲,۰۰۰ تومان.Current price is: ۱۷۴,۲۰۰,۰۰۰ تومان.

کمپرسور اسکرو 2000 لیتری 11 کیلووات

Original price was: ۲۴۰,۸۵۰,۰۰۰ تومان.Current price is: ۱۹۹,۴۰۰,۰۰۰ تومان.

کمپرسور اسکرو 2500 لیتری 15 کیلووات

Original price was: ۲۴۵,۶۳۲,۰۰۰ تومان.Current price is: ۲۰۳,۶۰۰,۰۰۰ تومان.

کمپرسور اسکرو 3000 لیتری 18/5 کیلووات

Original price was: ۲۸۸,۶۴۴,۰۰۰ تومان.Current price is: ۲۲۷,۰۰۰,۰۰۰ تومان.

کمپرسور اسکرو 3600 لیتری 22 کیلووات

Original price was: ۲۹۹,۹۰۶,۰۰۰ تومان.Current price is: ۲۴۷,۰۰۰,۰۰۰ تومان.

کمپرسور اسکرو 5000 لیتری 30 کیلووات

(1)
Original price was: ۳۳۹,۸۴۸,۰۰۰ تومان.Current price is: ۲۷۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان.

کمپرسور اسکرو 6000 لیتری 37 کیلووات

Original price was: ۴۵۶,۹۸۴,۰۰۰ تومان.Current price is: ۳۳۳,۴۰۰,۰۰۰ تومان.

کمپرسور اسکرو 7000 لیتری 45 کیلووات

Original price was: ۴۶۹,۷۲۰,۰۰۰ تومان.Current price is: ۳۸۱,۲۰۰,۰۰۰ تومان.

کمپرسور اسکرو 9000 لیتری 55 کیلووات

Original price was: ۶۶۶,۸۴۰,۰۰۰ تومان.Current price is: ۵۵۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان.

انواع درایر تبریدی درایر جذبی مخصوص کمپرسور اسکرو

کمپرسورسازان ارائه دهنده انواع خشک کن صنعتی، درایر تبریدی، درایر جذبی با گارانتی بی قید و شرط

خرید شرایطی اقساطی کمپرسور اسکرو و درایر

از امروز می توانید کمپرسور و درایر خود را به صورت شرایطی از کمپرسورسازان تهیه کنید

برخی از مشتریان ما

خوشحال هستیم که تا به امروز توانسته ایم بهترین قیمت برای خرید کمپرسور صنعتی با کیفیت ارائه کنیم که مورد استقبال برترین برند ها و شرکت های کشور قرار بگیرد. از آنجایی که ما یک شرکت خانوادگی هستیم با اطمینان خاطر تمامی محصولات را در کنار گارانتی بی قید و شرطی که ارایه می دهیم به مدت ۱۰ سال بصورت ۲۴ ساعته پشتیبانی می کنیم.

چرا گارانتی کمپرسورسازان واقعی است؟

استراتژی کاری ما ساده است سعی می کنیم همیشه حلال کار کنیم. درسته که با این استراتژی رشد سریع نخواهیم نداشت اما از آنجایی که برای حلال کار کردن خود را موظف کردیم همیشه کمپرسور اسکرو باکیفیت تولید کنیم با خیال راحت کمپرسور را گارانتی بی و قید شرط می کنیم. از طرفی همواره خودمان را جای مشتری می گذاریم و درک می کنیم آنها نیز با تلاش فراوان پول را بدست می آورند بنابراین ما نیز باید با تولید محصولات درجه یک و پشتیبانی همیشگی قدردان خرید آنان باشیم.

کمپرسور اسکرو

ایرند روتورکمپ آلمان

شرکت روتورکمپ آلمان در سال ۱۹۷۸ توسط کمپانی باور آلمان تاسیس شد و تا به امروز یکی از پرچم داران برندهای ایرند در جهان است. این شرکت محصولات خود را به بیش از ۱۰۰ کشور جهان صادر می‌کند. یکی از مهم‌ترین نوآوری‌های روتورکمپ، طراحی ایرندهای با عملکرد بالا و کارآمد است. این ایرندهای جدید باعث افزایش کارایی و کاهش مصرف انرژی کمپرسورهای اسکرو می‌شوند. روتورکمپ یکی از بزرگترین تولیدکنندگان ایرند در جهان است. میزان تولیدات این شرکت از زمان تاسیس تا کنون بیش از ۴۵۰٫۰۰۰ ایرند بوده است.
کمپرسور اسکرو

الکتروموتور کمپرسور

در کمپرسور های اسکرو کمپرسورسازان از الکتروموتور کایجیلی یا موتوژن استفاده می شود که هر دو برند های بسیار مطرحی هستند اما پیشنهاد ما همیشه برند کایجیلی بوده است. چرا که علاوه بر گارانتی بی قید و شرطی که کایجیلی ارائه می دهد دارای گواهینامه های “CCC”, “CE”, “TUV” “GS نیز میباشد و از محبوبیت فوق العاده بالایی در سطح جهانی برخوردار است و در اکثر کمپرسورهای صادراتی از این برند استفاده می شود. این کمپرسور برای کنترل دمای خود از ترموسوئیچ حرارتی استفاده می‌کند. این قطعه در صورت افزایش بیش از حد دمای الکتروموتور، آن را خاموش می‌کند تا از آسیب دیدن آن جلوگیری شود.
پشتیبانی اختصاصی

تابلو برق اسکرو

تمامی قطعات به کار رفته در کمپرسور اسکرو سری CZ کمپرسورسازان از برند LS کره جنوبی می باشد. برندی که در بازار بسیار شناخته شده و محبوب است و در طول سالیان سال به علت کیفیت بالایی که دارند تبدیل به انتخاب اول شده اند. کمپرسور اسکرو ساخت کمپرسورسازان مجهز به بی متال فن، بی متال موتور، کنترل فاز، پرشر سوییچ، کلید اتومات شده اند تا بالاترین ضریب امنیت را برای کمپرسور فراهم کند.

مخزن سپراتور

مخزن سپراتور Separator Tank کمپرسور قسمتی است که به نوعی روغن در آنجا نگهداری می شود و سپس به مابقی قسمت های کمپرسور انتقال پیدا می کند. مخزن سپراتور کمپرسور از طراحی انحصاری CZ Exclusive Design کمپرسورسازان بهره می برد. این طراحی سبب می شود روغن تلاطم نداشته باشد و بستری آرام را برای روغن فراهم می کند که همین امر سبب افزایش طول عمر روغن می شود.
گارانتی بی قید شرط
کمپرسور اسکرو

قطعات مصرفی

برای آرامش خاطر هر چه بیشتر مشتریان عزیز ما تمامی قطعات مصرفی کمپرسور اسکرو از جمله فیلتر هوا، فیلتر روغن، فیلتر سپراتور، روغن مخصوص کمپرسور اسکرو و ده ها قطعه دیگر را که در زمان سرویس دوره ای کمپرسور یا تعمیر و نگهداری نیاز است را در انبار آماده ارسال داریم تا بدون کوچکترین دغدغه ای مشتریان بتوانند هر آنچه نیاز دارند را در کمتر از یک روز کاری دریافت کنند. لازم به ذکر است تمامی قطعات و تجهیزات اورجینال می باشند و دارای بهترین کیفیت می باشند.

سیستم خنک ننده

کمپرسور اسکرو کمپرسورسازان از مدل Air Cool (هوا خنک) برای خنک کنندگی استفاده می کند. در این سیستم نقش فن و رادیاتور بسیار مهم است. ما از رادیاتور سایز بزرگ oversize با ضخامت و توان بالا استفاده می کنیم که این اطمینان خاطر را به مشتری بدهیم که تحت هیچ شرایطی کمپرسور داغ نمی کند. علاوه بر این موضوع از یک فن دمنده موتور سنگین نیز برای کمک به رادیاتور استفاده می کنیم تا توان خنک کنندگی سیستم دو چندان شود.

ضمانت اصالت قطعات کمپرسور اسکرو

تمامی قطعاتی که در کمپرسور اسکرو کمپرسورسازان استفاده می شوند اورجینال و دارای ضمانت اصالت می باشند چرا که ما تمامی کمپرسور های اسکرو را برای راندمان کاری بالا و عمر طولانی طراحی می کنیم.

کمپرسور اسکرو چیست؟

کمپرسور اسکرو چیست؟

کمپرسورهای هوا معمولاً به دو روش مختلف هوا را فشرده می‌کنند. روش اول استفاده از پیستونی است که هوا را در فضای کوچکتری فشرده می‌کند. از آنجایی که فرایند فشرده کردن هوا به واسطه پیستون انجام می شود به کمپرسور پیستونی معروف است.

روش دیگر استفاده از دو پیچ یا روتور است که دندانه‌های یکی از پیچ‌ها در فاصله بین دندانه‌های دیگر پیچ فرو می‌روند. این باعث می‌شود که هوا در بین دندانه‌ها فشرده شود. با حرکت هوا در امتداد پیچ‌ها، فاصله بین دندانه‌ها کوچکتر و کوچکتر می‌شود، بنابراین هوا بیشتر و بیشتر فشرده می‌شود. این روش بسیار هوشمندانه است که به این مدل کمپرسور، کمپرسور اسکرو گفته می شود.

تاریخچه کمپرسور باد

در مورد تاریخچه انواع کمپرسور می توان گفت که در طول قرن 19، اولین نسل کمپرسور ها تولید شدند که برای استفاده در ماشین‌آلات صنعتی و حمل و نقل مورد استفاده قرار می‌گرفتند. در دهه 1920، کمپرسورهای اسکرو (نسل جدید کمپرسور) با برخورداری از طراحی‌های جدید و پیشرفته، شروع به تولید شدن کردند. این کمپرسورها به راحتی می توانستند بصورت پیوسته و ۲۴ ساعته کار کنند.

در سال‌های بعد، تکنولوژی کمپرسورها با پیشرفت اتومبیل‌سازی و صنایع هوا و فضا گسترش یافت. در دهه 1940، توسعه کمپرسورهای اسکرو به طور گسترده‌تری صورت گرفت و در دهه 1950، کمپرسورهای جذبی و کمپرسورهای پیستونی به صورت وسیعی استفاده شدند.

در دهه‌های بعدی، با توسعه تکنولوژی و نیاز به کمپرسورهای پیشرفته‌تر، کمپرسورهای مختلفی مانند کمپرسورهای سانتریفیوژ، کمپرسورهای توربینی و کمپرسورهای مغناطیسی به بازار عرضه شدند. این کمپرسورها با افزایش راندمان و کارایی بهبود یافتند و از آنجا که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند، نقش مهمی در توسعه و پیشرفت اقتصاد جهانی دارند.

انواع کمپرسور باد اسکرو

بطور کلی دو نوع کمپرسور اسکرو وجود دارد:

  • کمپرسور اسکرو روغنی oil injected screw compressor
  • کمپرسور اسکرو بدون روغن oil free screw compressor

از بین دو مدل، کمپرسور اسکرو روغنی یا اویل اینجکت بیشترین مصرف را در صنعت دارد و کمپرسور اسکرو بدون روغن یا اویل فری فقط در صنایع خاص که بشدت به روغن حساس هستند استفاده می شود.

البته این موضوع را باید در نظر بگیریم که روغن در کمپرسور اسکرو روغنی بعد از فشرده شدن هوا از سیستم جدا و خارج می شود.

کمپرسور اسکرو روغنی اویل اینجکت

کمپرسور اسکرو روغنی

به کمپرسور اسکرو ای که از روغن به عنوان مایع خنک کننده و روان کننده استفاده می کند کمپرسور اسکرو روغنی اویل اینجکت oil injected screw compressor می گویند.

کمپرسور اسکرو روغنی از دو مارپیچ (روتور) برای فشرده کردن هوا استفاده می‌کنند که این فرایند سبب تولید حرارت می‌شود. برای جلوگیری از افزایش حرارت زیاد از روغن به عنوان یک نوع مایع خنک‌کننده استفاده می‌شود.

روغن در فضایی میان مارپیچ ها (روتور) حرکت کرده و دما را در محدوده ۸۰ درجه سانتیگراد نگه می‌دارد. این دمای ثابت کمک می‌کند تا کمپرسور به آرامی و نرمی کار کند.

اما با وجود روغن در سیستم، ممکن است مقداری از آن در هوای فشرده حضور داشته باشد.

اما نگران نباشید! تمام کمپرسورهای اسکرو روغنی دارای یک سیستم جداسازی روغن هستند که روغن را از هوای فشرده جدا می‌کند.

این سیستم تقریباً تمام روغن را از هوا حذف می‌کند، بنابراین هوای فشرده شما تقریباً بدون روغن خواهد بود.

پس از جداسازی روغن، هوای فشرده به مرحله افتر کولر وارد می‌شود. این مرحله باعث می‌شود هوای فشرده خنک‌تر و خشک‌تر شود. در نهایت، هوای فشرده آماده استفاده در شبکه هوای فشرده شما خواهد بود.

 

قبل از بررسی اجزای تشکیل دهنده کمپرسور اسکرو از شما دعوت می کنیم به بهترین تولید کننده کمپرسور باد در تهران هم سر بزنید.

 

اجزای تشکیل دهنده کمپرسور اسکرو

کمپرسور اسکرو به عنوان یکی از پرکاربردترین محصولات بازار خرید کمپرسور باد صنعتی از قطعات زیادی تشکیل شده است در جدول زیر به معرفی 9 قطعه مهم و نحوه عملکرد اجزای کمپرسور اسکرو می پردازیم.

ایرند (هواساز) ایرند کمپرسور اسکرو از دو روتور تشکیل شده است که در خلاف جهت یکدیگر می‌چرخند. این روتور‌ها، هوا را بین خود محبوس کرده و آن را فشرده می‌کنند. این فشرده‌سازی، فشار و دمای هوا را افزایش می‌دهد.
الکتروموتور الکتروموتور، گونه‌ای ماشین الکتریکی است که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل می‌کند. اغلب موتورهای الکتریکی از طریق اثر متقابل بین میدان مغناطیسی و جریان الکتریکی در داخل یک سیم‌پیچ برای تولید نیرو به شکل گشتاور و اعمال آن به شفت موتور عمل می‌کنند.
آنلودر Valve Intakeآنلودر قطعه ای در کمپرسور اسکرو است که میزان ورود هوا را به ایرند کنترل می کند. زمانی که فشار باری کمپرسور به حد مورد نظر نرسیده باشد کمپرسور در حالت Load قرار می گیرد و دریچه آنلودر باز می شود تا هوا به ایرند وارد شود و زمانی که به فشاری باری مورد نظر رسیدیم آنلودر دریچه ورودی هوا را می بندد که به این حالت Unload می گویند.
مخزن سپراتور همانطور که از نام آن پیداست مخزنی است که هوا را از روغن جدا sperate می کند. روغن در انتهای مخزن جمع می شود و هوا چون سبک تر است در قسمت بالایی مخزن قرار می گیرد.
فیلتراسیون  فیلتراسیون اصلی کمپرسور شامل فیلتر هوا، فیلتر روغن، فیلتر سپراتور می شود. هر کدام از این فیلتر وظیفه منحصر به فرد خود را دارند. بطور مثال فیلتر هوا وظیفه تصفیه هوا و فیلتر روغن وظیفه تصفیه روغن را دارد.
رادیاتوررادیاتور کمپرسور اسکرو وسیله ای برای خنک کردن روغن و هوای فشرده است که معمولا از جنس آلومینیوم ساخته می شود. عمدتا ۲/۳ بخش رادیاتور به خنک کردن روغن و ۱/۳ آن به خنک کردن هوای فشرده اختصاص پیدا می کند.
فن فن کمپرسور به رادیاتور جهت خنک شدن کمک می کند. بهترین مدل فن برای کمپرسور از نوع دمنده است و زمانی که فن، موتور سنگین باشد این اطمینان خاطر را می دهد که می تواند با نهایت قدرت به خنک کردن رادیاتور بپردازد.
تابلو برق تابلو برق مانند مغز کمپرسور می ماند و تمام دستورات لازم را به قسمت های مختلف دستگاه می رساند و همچنین نقش کلیدی در کنترل جریانات را ایفا می کند. عمدتا تابلو برق کمپرسور شامل موارد زیر می شود: بی متال فن، بی متال موتور، کلید اتومات یا کلید مینیاتوری، کنترل فاز، ترنسمیتر، مانومتر مخزن، پرشر سوییچ
کنترل پنلکنترل پنل به صفحه نمایش یا مانیتوری گفته می شود که به کاربر امکان انجام تنضیمات دلخواه را می دهد. و همچنین یکی از کاربرد های اساسی کنترل پنل، نمایش دادن آلارم یا هشدار های لازم مانند زمان تعویض روغن و مقدار دمای کمپرسور و… می باشد.

نحوه انتقال قدرت کمپرسور اسکرو

انتقال قدرت در کمپرسور اسکرو اویل اینجکت به دو صورت انجام می شود تسمه و کوپل مستقیم.

کمپرسور اسکرو کوپل تسمه ای

ساختار کمپرسور اسکرو تسمه ای به این صورت است که الکتروموتور بوسیله تسمه به ایرند متصل است. زمانیکه الکتروموتور شروع به چرخش می کند نیروی خود را از طریق تسمه به ایرند منتقل می کند و فرایند فشرده سازی هوا شروع می شود. تا ظرفیت 55 کیلووات کمپرسور اسکرو کوپل تسمه ای گزینه مناسبی برای انتخاب هستند.

مزایای کمپرسور اسکرو تسمه ای
  • قیمت خرید آن پایین تر از مدل کوپل مستقیم است
  • هزینه تعمیر و نگهداری آن پایین است
  • قابلیت تنظیم فشار باری دلخواه
معایب کمپرسور اسکرو کوپل تسمه ای
  • احتمال پارگی تسمه در صورت استفاده از جنس نامرغوب ( بهترین تسمه برند Dongil مدل Ax است)
  • برای شرایط آب و هوایی که دما کمتر از 0 درجه و یا بالاتر از 40 درجه مناسب نیستند
    برای ظرفیت های بالاتر از 55 کیلووات پیشنهاد نمی شوند ( به علت وزن سنگین پولی ها انرژی زیادی هدر می رود)

کمپرسور اسکرو کوپل مستقیم

در کمپرسور اسکرو کوپل مستقیم، الکتروموتور و ایرند بوسیله میله گردان به طور مستقیم یکدیگر متصل هستند. چنانچه به حجم هوای فشرده 10000 لیتر به بالا نیاز داشته باشید این نوع از کمپرسور ها پیشنهاد خوبی هستند.

مزایای کمپرسور اسکرو کوپل مستقیم
  • استفاده از قطعات کمتر در ساخت آن نسبت به مدل تسمه ای
  • حفظ هم راستایی الکتروموتور و ایرند در طولانی مدت
  • صرفه جویی در مصرف انرژی
معایب کمپرسور اسکرو کوپل مستقیم
  • قابلیت تنظیم فشار باری ندارند.
  • قیمت خرید آن نسبت به مدل تسمه ای بیشتر است.
  • نیاز به فضای بیشتری دارد ( در مدل کوپل مستقیم الکتروموتور و ایرند در مقابل هم قرار می گیرند و فضای بیشتری نسبت به مدل تسمه ای به خود اختصاص می دهند)

کمپرسور اسکرو بدون روغن اویل فری

کمپرسور بدون روغن اویل فری

کمپرسور بدون روغن یک دستگاه مکانیکی است که فرایند فشرده سازی هوا بدون دخالت روغن انجام می شود. قیمت خرید کمپرسور اویل فری تقریبا 3 یا 4 برابر بیشتر از کمپرسور روغنی اویل اینجکت هستند به همین دلیل استفاده از کمپرسور بدون روغن در صنعت چندان رایج نمی باشد.

فشرده سازی هوا در کمپرسور اسکرو بدون روغن بوسیله دو روتور که درون یک محفظه بسته قرار دارند انجام می شود. در کمپرسور اسکرو از آب برای خنک کردن روتورها استفاده می شود و جنس روتورها از تفلون خاص هست ولی جنس روتور در کمپرسو راویل اینجکت یا کمپرسور اسکرو روغنی از آلیاژ فولاد می باشد.

تفاوت کمپرسور اسکرو دور متغیر با دور ثابت

بطور کلی کمپرسور های اسکرو به دو مدل، دور متغیر (variable speed) و دور ثابت (fixed speed) تقسیم بندی می شوند. در جدول زیر به به مقایسه کمپرسور دور متغیر با کمپرسور دور ثابت می پردازیم.

مدل کمپرسور اسکروکمپرسور اسکرو دور متغیرکمپرسور اسکرو دور ثابت
مزایا 
  • صرفه جویی در انرژی
  • میزان صدا: کم
  • طول عمر بیشتر ایرند
  • فشار هوای ثابت تر
  • قیمت مناسب تر
  • فضای کمتری اشغال می کند
  • تعمیر و نگهداری آسان تر و کم هزینه تر
معایب
  • گران تر
  • تعمیر و نگهداری دشوار تر
  • فضای بیشتری اشغال می کنند
  • حساسیت بیشتر به رطوبت و خاک
  • مصرف انرژی: متوسط
  • میزان صدا: متوسط
  • محدودیت تنظیمات و کنترل فشار

تفاوت کمپرسور اسکرو و پیستونی

کمپرسور پیستونی cz کمپرسورسازان

کمپرسور اسکرو از دو مارپیچ (روتور) برای فشرده کردن هوا استفاده می کند در حالی که کمپرسور پیستونی از حرکت رفت و برگشتی پیستون داخل سیلندر برای انجام این کار استفاده می کند. در جدول زیر به بررسی 6 تفاوت کمپرسور اسکرو و پیستونی می پردازیم.

کاربرد کمپرسور اسکرو

کاربرد کمپرسور اسکرو در صنایع مختلف آنقدر زیاد است که شاید نتوان به صورت تک تک آنها را نام برد اما در ادامه لیستی از صنایعی که بیشترین مصرف کننده کمپرسور اسکرو هستند را خواهم آورد.

صنعت خودروسازیاز کمپرسور اسکرو در صنعت خودروسازی برای تامین هوای فشرده در سیستم های رنگ آمیزی بدنه خودرو، ابزارهای بادی مانند فرز بادی و ساینده های بادی در فرایند حذف زنگ زدگی از بدنه خودرو استفاده می کنند.
صنایع شیمیاییاز کمپرسور اسکرو جهت میعان گازها، ذخیره‌سازی گاز و بازیافت گازهای فرآیند در صنایع شیمیایی و فشرده‌سازی گازهای خوراک در فرآیندهای شیمیایی مختلف، مانند تولید آمونیاک، اوره و اتیلن استفاده می‌شوند.
صنایع هواییاز کمپرسور اسکرو برای تامین هوای فشرده مورد نیاز برای استارت موتورهای جت استفاده شوند.
صنایع غذایی داروییادر سیستم های تهویه و برودت سردخانه ها، انبارها، و خطوط تولید مواد غذایی، سیستم های بسته بندی مواد غذایی مانند بطری، قوطی، و کیسه، فرآیندهای تولید مواد غذایی مانند خشک کردن، پخت، و انجماد استفاده می شود.
صنعت لیزرکمپرسور برش لیزر با ایجاد فشار هوا، هوایی تحت فشار را تامین می‌کند که به پرتو لیزر در فرآیند برش مواد کمک می‌کند. کمپرسور با فشار هوا به جلوگیری از پراکندگی مواد مذاب و ایجاد برشی پاک و دقیق کمک می‌کند. برای حفظ فوکوس صحیح پرتو لیزر نیز تأمین مقدار مناسب فشار هوا امری حیاتی است.
صنعت سندبلاستسندبلاست یک روش پرکاربرد است که از ماسه‌های ساینده تشکیل شده است. با استفاده از فشار باد تولید شده توسط کمپرسور سند بلاست، ماسه‌ها شتاب می‌گیرند و بر روی سطح قطعه‌ها پرتاب می‌شوند. این روش می‌تواند به عملیات‌های زنگ‌زدایی، پاکسازی از ماسه، و رنگ‌برداری سطوح داخلی و خارجی قطعات یا حتی صیقل‌دهی آنها بپردازد.
صنعت پتروشیمیاز کاربرد کمپرسورها در پتروشیمی می توان به تولید پلاستیک، رنگ، دارو، فشرده سازی گاز خام، فرایند تصفیه گاز، فرایند کراکینگ، فرایند پلیمریزاسیون، خطوط انتقال گاز، خنک کننده گاز و  فرایند واکنش شیمیایی اشاره کرد.

راهنمای خرید کمپرسور اسکرو

قبل از خرید کمپرسور اسکرو پیشنهاد می کنم  4 سوال مهمی که در جدول زیر مطرح شده است را در نظر بگیرید با پاسخ به آنها می توانید بهترین انتخاب کمپرسور اسکرو را داشته باشید.

کمپرسور اسکرو با کیفیت از چه قطعاتی ساخته شده است؟کیفیت کمپرسور اسکرو را قطعاتی که در کنار هم مونتاژ می شوند مشخص می کند. هر چقدر این قطعات از برند های معتبر تر و قابل اعتماد تری باشد طبیعتا کمپرسور از کیفیت بالاتری برخوردار خواهد بود.
کمپرسور اسکرو مونتاژ بخریم یا وارداتی؟

تولید کنندگان کمپرسور اسکرو مونتاژ از آنجایی نیاز بازار ایران را در طول سالیان سال بدرستی سنجیده اند و به موضوع قیمت های رقابتی واقف هستند همیشه بهترین بالانس را بین قیمت و کیفیت ارائه می دهند.

کمپرسور اسکرو وارداتی به لحاظ کیفیت واقعا خوب هستند اما قیمت آنها خیلی نامتعارف با بازار است و تقریبا ۳ تا ۵ برابر نمونه مشابه مونتاژ است. و این اختلاف قیمت بخاطر اختلاف در کیفیت نیست. واقعیت ماجرا، واسطه گری است که این وسط اتفاق می افتد.

کمپرسور کوپل تسمه ای بخریم یا کوپل مستقیم؟کمپرسور اسکرو کوپل تسمه ای نسبت به کوپل مستقیم این مزیت را دارد که هر زمان بخواهید می توانید فشار باری دستگاه را تغییر بدهید. برای مثال فشار بار کمپرسور اسکرو روی 8 بار تنظیم شده شما می توانید آن را به 10 بار ارتقا بدهید ولی در مدل کوپل مستقیم این امکان وجود ندارد.
کمپرسور اسکرو دست دوم بخریم یا خیر؟قیمت کمپرسور اسکرو دست دوم باید حداقل نصف قیمت کمپرسور اسکرو نو باشد. پس اگر کسی قصد داشت کمپرسور اسکرو دست دومش را بیشتر از این قیمت بدهد پیشنهاد می کنم از او خرید نکن. چون بیشتر از اینکه فکر فروش کمپرسور کارکرده اش باشد، به فکر سود کردن است.

بهترین کمپرسور اسکرو ارزش خرید دارد

می دانم زمانی که قصد خرید کمپرسور اسکرو دارید با رنج گسترده ای از قیمت ها مواجه می شوید و طبیعتا هر فروشنده ای هم می گوید کمپرسور من بهتر از بقیه است.

این همان قانون قدیمی است که هیچ ماست فروشی نمی گوید ماست من ترش است. در این مطلب می خواهم بگویم واقعیت چیست و چطور می توانید بهترین کمپرسور اسکرو را با توجه به قیمت، ارزش خرید، برند قطعات و استاندارد بودن را پیدا کنید و یک خرید خوب انجام دهید. بهترین کمپرسور اسکرو که ارزش خرید داشته باشد شامل 4 فاکتور مهم و اساسی است.

طراحی و مهندسی شده بر اساس استاندارد ISO8573-1

اولین و شاید مهمترین فاکتور برای انتخاب بهترین کمپرسور اسکرو، میزان مهندسی ساز بودن و طراحی بر اساس استاندارد ISO8573-1 بودن است. برای چک کردن استاندارد بودن عملکرد کمپرسور اسکرو باید 2 فاکتور زیر چک شود:

  •  میزان روغن در هوای خروجی کمپرسور باید کمتر یا برابر 5 میلی گرم در متر مکعب باشد.
  • دمای هوای فشرده خروجی باید 10 درجه بالاتر از دمای محیط باشد.
قیمت خوب و مناسب

این حق طبیعی ماست که محصول خوب را با قیمت خوب بخرم. منظورم از قیمت خوب چیست؟

  • یعنی قرار نیست یک محصول خوب را با قیمت خیلی بالا بخریم
  • یعنی قرار نیست یک محصول بد را با قیمت پایین بخریم.

منظور این است که باید یک کمپرسور اسکرو خوب و استاندارد را با قیمت عالی تهیه کنیم تا از خریدمان همیشه راضی باشیم. برای مشاهده قیمت روز کمپرسور اسکرو کلیک کنید.

پشتیبانی و خدمات پس از فروش کمپرسور مانند برق در کارخانه می ماند. اگر خراب شود کل خط تولید می خوابد و به طبع زیان و خسارت قابل توجهی می بینیم. اگر برایتان مقدور است، خرید تان را حضوری انجام دهید. چون در این صورت می توانید یک نشست و یا یک جلسه با شرکت سازنده داشته باشید. با خیال راحت سوال هایی که در ذهن دارید را بسپرید.
داشتن رسانهزمانی که شرکتی رسانه فعال مانند سایت دارد که هر روز مطالب تازه ای در آن می نویسد نشان می دهد که شرکت به چهره عمومی خود اهمیت می دهد و به طبع چه به لحاظ کیفیتی و چه به لحاظ تخصصی دائما در حال بروزرسانی هستند.

قیمت کمپرسور اسکرو

با توجه به تغییرات هفتگی قیمت کمپرسور اسکرو، داشتن آخرین و به روز ترین لیست قیمت کمپرسور اسکرو بسیار ضرروی است.شاید سخت ترین بخش خرید کمپرسور اسکرو مربوط به زمان استعلام قیمت باشد. وقتی مطمئن نباشیم قیمت روز کمپرسور اسکرو دقیقا چقدر است احتمال دارد با قیمت های هیجانی بازار مواجه شویم و در نهایت کمپرسور را گران تر از قیمت واقعی آن بخریم.

در جدول زیر به بررسی 2 فاکتور مهم تاثیرگذار بر قیمت کمپرسور اسکرو می پردازیم.

برند قطعات کمپرسورمعروفترین و باکیفیت ترین برند قطعات از جمله ایرند (هواساز): ROTORCOMP روتورکمپ آلمان یا فینی ایتالیا FINI - برند آنلودر: VMC ایتالیا - برند کنترل پنل: ARSIN آرسین - برند کنتاکتور: LS کره جنوبی - فیلتر سپراتور: MIKROPOOR میکروپور - تسمه: DONGIL دانگیل. طبیعتا هر برندی جز برند های ذکر شده قیمت و کیفیت پایین تری خواهد داشت.
مونتاژ کمپرسور اسکرو
 
کمپرسور های مونتاژ به کمپرسور هایی گفته می شود که قطعات آن از کشور های اروپایی (عمدتا ایتالیا و آلمان) وارد می شوند و سپس اینجا داخل ایران مونتاژ می شوند. دو نوع مونتاژ داریم مونتاژ ایرانی که 3 الی 5 سال طول عمر دستگاه است و مونتاژ اروپایی که طول عمر دستگاه 10 الی 20 سال است. طبیعتا مونتاژ اروپایی با کیفیت تر و قیمت بالاتری هم نسبت به مونتاژ ایرانی دارد.

نکات نگهداری کمپرسور اسکرو

نحوه نگهداری از کمپرسور در تابستان اهمیت بیشتری نسبت به سایر فصل های سال دارد. برای اینکه در فصل تابستان دما و رطوبت هوا به میزان قابل توجهی زیاد می شود. در جدول زیر به بررسی 4 نکته از مهمترین نکات نگهداری از کمپرسور در تابستان می پردازیم.

بررسی سیستم تخلیهمیزان رطوبت هوا در فصل تابستان به علت افزایش دما بیشتر از سایر فصل ها می باشد. هوای محیط توسط کمپرسور مکش می شود و طی فرایند فشرده سازی هوا، میزان این رطوبت بیشتر می شود که این طوبت توسط شیر تخلیه یا اتودرین از مخزن ذخیره هوا بایستی تخلیه شود. بنابراین از سالم بودن شیر تخلیه و اتودرین اطمینان حاصل کنید.
بررسی سیستم خنک کنندهکارکرد صحیح سیستم خنک کننده از جمله فن، هواکش، رادیاتور وکولر در فصل تابستان بسیار اهمیت دارد. تا بتواند به خوبی گرمای کمپرسور را به بیرون منتقل کند و مانع از داغ شدن کمپرسور و آسیب دیدن قطعات آن شود.
تعویض فیلتر روغندمای بالا در تابستان باعث افزایش اکسیداسیون و کاهش ویسکوزیته در روغن می شود. به همین علت فیلتر روغن نمی تواند به درستی قطعات متحرک کمپرسور را روانکاری و خنک کند. حتما طبق برنامه زمانبدی شده در دفترجه راهنما اقدام به تعویض فیلتر روغن کنید.
استفاده از روغن مناسب در فصل تابستان از روغن مخصوص کمپرسور با گرانروی بالا استفاده کنید تا کمپرسور بتواند در دمای بالا بدون داغ کردن بهترین عملکرد خود را داشته باشد.

بهترین روغن کمپرسور اسکرو

روغن کمپرسور پیستونی

از هر روغنی نمی توان در کمپرسور اسکرو استفاده کرد. روغن کمپرسور اسکرو باید از نوع VDL باشد چرا که این روغن مانع ایجاد چسبندگی بین روتور های کمپرسور اسکرو می شود و همچنین کف نمی کند. بهترین و رایج ترین روغنی که برای کمپرسور اسکرو استفاده می شود VDL68 بهران است.

مشخصاتگرانرویشاخص گرانروینقطه اشتعال C°نقطه ریزش C°دانسیته
روش آزمونASTM – D445ASTM – D2270ASTM – D92ASTM – D97ASTM – D4052
 68 VDL8.6 68962309-874

تفاوت روغن VDL68 با هیدرولیک 68 

بسیار دیده شده از روغن هیدرولیک 68 برای کمپرسور های اسکرو استفاده میشود اما اصلا روغنی خوبی نیست. تنها دلیلی که از این روغن هم استفاده میکنند، قیمت پایین آن (تقریبا نصف قیمت روغن VDL68) است.

چون روغن های هیدرولیک آنتی فوم ندارند در صورتی که روغن های VDL حاوی آنتی فوم میباشند. آنتی فوم باعث میشود که روغن کف نکند. وجود کف در روغن باعث از کار افتادن زود هنگام فیلتر سپراتور میشود و روغن وارد خطوط می شود. علاوه بر این سبب آسیب جدی به دستگاه میشود که هزینه تعمیر بالایی خواهد داشت.

فیلتر سپراتور کمپرسور اسکرو

فیلتر سپراتور کمپرسور اسکرو (از کجا با تخفیف ویژه بخریم)

فیلتر سپراتور کمپرسور اسکرو به قطعه ای گفته می شود که وظیفه جدا کردن هوا از روغن را در کمپرسور های اسکرو روغنی oil injected به عهده دارد. ما در کمپرسورسازان فیلتر سپراتور کمپرسور اسکرو را بصورت عمده خریداری می کنیم چرا که تعداد زیادی از آنها را برای سرویس دوره ای کمپرسور اسکرو مشتریان مان استفاده می کنیم. به همین علت قیمت فیتلر سپراتور ما تحت تاثیر نوسانات قیمت قرار نمی گیرد.

اگر قصد خرید فیلتر سپراتور کمپرسور اسکرو دارید می توانید آن را با تخفیف ویژه کمپرسورسازان تهیه فرمایید. کافی است با واحد فروش شرکت تماس بگیرید.

تلفن کارشناسان فروش: 09127161850
تلفن دفتر فروش: 02146849627

بهترین برند فیلتر سپراتور

از بین برند های موجود در بازار ایران برند های زیر بهترین کیفیت را ارایه می دهند:

  • فیلتر سپراتور میکروپور
  • فیلتر سپراتور ترکان
  • فیلتر سپراتور اطلس کوپکو
  • فیلتر سپراتور SURE
  • فیلتر سپراتور MANN

قیمت رادیاتور کمپرسور اسکرو

رادیاتور کمپرسور اسکرو

در کمپرسورهای اسکرو، هوا با فشار زیادی فشرده می شود. این فشار باعث افزایش دمای هوا و روغن می شود. اگر دمای هوا و روغن خیلی بالا برود، روغن می سوزد و به سایر قطعات کمپرسور آسیب وارد می کند. رادیاتور کمپرسور اسکرو با خنک کردن هوا و روغن، از این آسیب ها جلوگیری می کند.

4 عامل تاثیر گذار بر قیمت رادیاتور کمپرسور اسکرو:

  • جنس رادیاتور
  • کیفیت ساخت آن
  • سایز رادیاتور
  • مدل و برند سازنده آن

نصب و راه اندازی کمپرسور اسکرو

بسیاری از تولید کنندگان کمپرسور پس از فروش دستگاه، قسمت نصب و راه اندازی کمپرسور اسکرو  را به خودتان محول می کنند در جدول به بررسی آنها می پردازیم.

نحوه حمل کمپرسور اسکرو
  • کمپرسور هوا اسکرو را باید با لیفتراک یا جرثقیل حمل کرد
  • برای بلند کردن و جابه جایی آن از تسمه های کنافی استفاده شود
  • کمپرسور اسکرو باید به حالت کاملا عمودی جابه جا شود در غیر اینطورت به قطعات داخلی آن آسیب وارد می شود.
محل نصب کمپرسور اسکرو

برای اینکه کمپرسور اسکرو بهترین عملکرد را داشته باشد پیشنهاد می شود فضایی با شرایط زیر برای آن در نظر بگیرید.

  • دمای استاندارد: دما محیط کمپرسور به صورت استاندارد 20 الی 30 درجه باشد.
  • تهویه مناسب: محل کمپرسور اسکرو باید هوای پاکی داشته باشد و از طرفی گرمای تولید شده از دستگاه را به بیرون از محیط انتقال بدهد. برای اینکه جریان هوا به خوبی صورت گیرد بهتر است از سیستم تهویه مناسب و هواکش استفاده کنید.
  • فضای مورد نیاز: کمپرسور اسکرو باید در محل سر پوشیده قرار بگیرد و دور از نور مستقیم خورشید و وسایل گرمایشی باشد. فاصله کمپرسور از چهار طرف با دیوار تقریبا یک متر باشد. و در یک سطح صاف و تراز قرار بگیرد.
سیستم لوله کشی هوای فشردهطول و قطر لوله ها به گونه ای محاسبه و طراحی و شود که  افت فشار در دورترین نقطه لوله کشی از کمپرسور اسکرو کمتر از 0.1 بار نشود.
نحوه اتصال کمپرسور هوا اسکرو برق
  • اطمینان حاصل کنید که سیم ارت از کمپرسور اسکرو به زمین متصل باشد
  • برای جلوگیری از خطر برق گرفتگی حتما سیم ها و کابل را به صورت منظم به محلی ببندید. و دقت کنید روی زمین رها نشده باشند.
  • برق مورد نیاز کمپرسور اسکرو سه فاز و دارای ولتاژ 380 می باشد.
روش راه‌اندازی موتور کمپرسور اسکروراه اندازی کمپرسور اسکرو به 3 روش انجام می شود: راه اندازی مستقیم، راه اندازی ستاره مثلث و راه اندازی با سافت استارتر

نحوه صحیح خاموش کردن کمپرسور اسکرو

شاید به ظاهر موضوع ساده یا پیش پا افتاده ای باشد اما اکثر افرادی که از کمپرسور استفاده می کنند این کار را به روش اشتباهی انجام می دهند که منجربه کاهش شدید عمر کمپرسور و سوختن الکتروموتور می شود. از ۳ طریق می توانیم یک کمپرسور اسکرو را خاموش کنیم:

دکمه اضطراری Emergencyاین دکمه می تواند در کسری از ثانیه کمپرسور اسکرو را خاموش کند اما وظیفه اصلی این دکمه این است که در شرایط بحرانی یا خطر از آن استفاده شود تا به صورت اجباری Force و تحت فشار کمپرسور را خاموش کند.
کلید اتومات یا کلید مینیاتوریوظیفه اصلی این کلید روشن کردن اولیه کمپرسور است که برق را به سراسر سیستم می رساند و کنترل پنل را آماده به کار می کند. از طریق Off کردن این کلید می توان کمپرسور را به صورت کامل خاموش نمود.
دکمه قرمز رنگ روی کنترل پنلوظیفه این دکمه خاموش کردن امن کمپرسور اسکرو است منتهی زمانی که این دکمه را فشار می دهید بعد از ۱۵ تا ۲۰ ثانیه کمپرسور خاموش می شود.

سوال اینجاست کدام یک از این ۳ روش نحوه صحیح خاموش کردن کمپرسور اسکرو است و به کمپرسور آسیبی وارد نمی کند؟ برای خاموش کردن کمپرسور اسکرو فقط باید از دکمه Zero قرمز رنگ روی کنترل پنل استفاده کرد در غیر این صورت اگر بخواهیم با کلید اتومات یا کلید مینیاتوری یا دکمه اضطراری کمپرسور خاموش کنیم در مدت زمان کمی الکتروموتور آسیب جدی می بیند یا دچار سوختگی می شود.

تنظیم فشار باری کمپرسور اسکرو

شاید برایتان اتفاق افتاده باشد که بعد از خرید کمپرسور اسکرو متوجه شده باشید که فشار باری کمپرسور یا بیشتر یا کمتر از نیاز شماست. تنظیم فشاری باری کمپرسور اسکرو  Load/Unload از طریق کنترل پنل یا PLC انجام می شود.

  • مرحله اول: دکمه PRG که مخفف کلمه Program است را فشار می دهیم.
  • مرحله دوم: کمپرسور از ما Access Code می خواهد. این کد همان رمز عبور وارد شدن به پنل تنظیمات دستگاه است که بصورت پیش فرض این کد 1111 است.
  • مرحله چهارم: گزینه User Setting را پیدا کنیم و با فشردن دکمه PRG وارد آن شویم.
  • مرحله پنجم: گزینه Load/Unload Set را انتخاب می کنیم.
  • مرحله ششم: پس از قرار دادن عدد مورد نظر میبایست یک بار دیگر دکمه PRG را فشار دهیم تا عدد انتخاب شده (فشار باری) فیکس شود

گزینه Load Press چیست

این گزینه به مینمم فشار باری اشاره می کند. به عبارت ساده زمانی که میزان هوای فشرده به این عدد رسید، کمپرسور بصورت اتوماتیک شروع به فشرده سازی هوا می کند.

گزینه Unload Press چیست

این گزینه به ماکسیمم فشار باری اشاره می کند. به عبارت ساده زمانی که میزان هوای فشرده به این فشار باری رسید کمپرسور فرایند فشرده سازی را متوقف می کند.

تنظیم زمان استندبای کمپرسور اسکرو

زمان استندبای کمپرسور اسکرو یا Standby Time کمپرسور به حد فاصل مدت زمان بین فرایند Unloading تا Loading گفته می شود. در این حالت عملا ایرند (هواساز) کمپرسور، هوای فشرده بیشتری تولید نمی کند اما متوقف نیز نشده است فقط در حالت آماده به کار قرار می گیرد. بصورت پیش فرض مدت زمان باقی ماندن کمپرسور در حالت استندبای 5 دقیقه می باشد.

  • مرحله اول: دکمه Enter را به مدت 5 ثانیه نگه می داریم تا وارد پنل تنظیمات کمپرسور شویم.
  • مرحله دوم: وارد منو یا گزینه Standby Time را می شویم باید به عددی که روبروی آن نوشته شده است توجه کنیم. 
  • مرحله سوم: با فشردن دکمه های بالا یا پایین می توانیم این عدد را کم یا زیاد کنیم.
  • مرحله چهارم: پس از اینکه مقدار عدد دلخواه خود را تنظیم کردیم می توانیم با فشردن دکمه ESC به صفحه ابتدایی کنترل پنل برگردیم.

علت بالا رفتن دمای کمپرسور اسکرو

8 دلیل بالا رفتن دمای کمپرسور اسکرو

بالا رفتن دمای کمپرسور اسکرو نشان دهنده نقص در سیستم کمپرسور است و این هشدار را به ما می دهد که بزودی کمپرسور از کار خواهد افتاد. پس باید هر چه سریع تر عیب یابی را شروع کنیم و جلوی این اتفاق را بگیریم.

خلاصه و جمع بندی:

مکانیزم کمپرسور اسکرو
  • نوعی کمپرسور جابه جایی مثبت است.
  • با استفاده از دو روتور مارپیچ در حال چرخش هوا را فشرده می کند.
مزایا کمپرسور اسکرو
  • راندمان بالا
  • صدای کم
  • لرزش کم
  • عمر طولانی
  • نیاز به نگهداری کم
  • قابلیت تولید هوای فشرده با فشار و دبی بالا
معایب کمپرسور اسکرو
  • نسبت به کمپرسور پیستونی قیمت بالاتری دارد
  • وزن و ابعاد بیشتری دارد
  • برای مصارف کم و کوتاه مدت با توجه به قیمت خرید توصیه نمی شود.
  • در ظرفیت های کمتر از 1000 لیتر بر دقیقه تولید نمی شوند.
کاربرد کمپرسور اسکرو
  • صنعت خودروسازی
  • صنعت غذایی 
  • صنعت داروسازی
  • صنعت سندبلاست
  • صنعت چاپ و بسته بندی
  • صنعت نفت و پتروشیمی
  • صنعت برش لیزر
  • صنعت نساجی
  • صنعت معدن.....
انواع کمپرسور اسکرو
  • کمپرسور اسکرو روغنی
  • کمپرسور اسکرو بدون روغن
نحوه تحویل و ارسال

ارسال ها بصورت روزانه می باشد و زمان ارسال باربری حتما با شما تماس گرفته می شود و هماهنگی های لازم انجام می شود.

اشتراک در
اطلاع از

101 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها