کمپرسور پیستونی

بهترین پمپ باد برای نقاشی [مشخصات + قیمت امروز]

حسین صفوی کمپرسورسازان

نیاز به راهنمایی دارید؟

کمپرسورسازان یک مجموعه خانوادگی است که راهنمایی و مشاوره دادن صادقانه را وظیفه خود می داند چرا که بر این باوریم ساخت ارتباط خوب و ماندگار با مشتریان بسیار مهمتر از فروش است.

بهترین پمپ باد برای نقاشی [مشخصات + قیمت امروز]

مهمترین سوالی که می تواند ذهن یک نقاش را مشغول کند این است که چطور می تواند سرعت و کیفیت کار نقاشی خود را افزایش دهد؟ طبیعتا سرعت و کیفیت بیشتر نه تنها سبب رضایت مندی بیشتر مشتری می شود بلکه به ما این امکان را می دهد بتوانیم حجم بیشتری از سفارش ها را قبول کنیم.

چه چیزی می تواند از این دردناک تر باشد که در عین داشتن مهارت عالی در نقاشی ببینیم افراد دیگری در بازار حجم مشتری بیشتری دارند. در عین حالی که سابقه طولانی در این بازار ندارند؟ و فقط به واسطه استفاده از یک پمپ باد درجه یک توانسته اند کیفیت بهتری از رنگ و نقاشی ارایه دهند! پس انتخاب پمپ باد مناسب نقاشی خودرو به همراه درایر که در ادامه با هر یک آشنا می شویم می تواند یک جهش خوب در کسب و کار نقاشی مان باشد.

 

۵ فاکتور انتخاب بهترین پمپ باد برای نقاشی

انتخاب بهترین پمپ باد مناسب نقاشی خودرو کار ساده ای است به شرط اینکه به فاکتور های زیر دقت کنیم:

فاکتور اول: نوع پمپ باد دو نوع پمپ باد برای نقاشی وجود دارد. پمپ باد پیستونی و پمپ باد اسکرو.
فاکتور دوم: ظرفیت هوادهی هر چقدر ظرفیت هوادهی بالاتر باشد می توانیم سرعت تولید هوای فشرده افزایش پیدا می کند.
فاکتور سوم: فشار باری فشار باری مشخص می کند هوای تا چه میزان فشرده سازی شود.
فاکتور چهارم: حجم مخزن حجم مخزن هر چقدر بیشتر باشد می توانیم هوای فشرده بیشتری را ذخیره کنیم تا در صورت نیاز از آن استفاده کنیم.
فاکتور پنجم: وزن و ابعاد وزن و ابعاد پمپ باد برای نقاشی از آنجایی مهم است که امکان حمل و نقل آسان را برای ما فراهم می کند.

بصورت خلاصه با هر کدام از فاکتور ها آشنا شدیم. حال نوبت به بررسی جزیی تر و دقیق تر هر کدام از این فاکتورهاست تا در صورتی که قصد خرید کمپرسور صنعتی برای نقاشی دارد بتوانید بهترین مدل را انتخاب کنید.

فاکتور اول: انواع پمپ باد برای نقاشی

بطور کلی از دو مدل پمپ باد برای نقاشی استفاده می شود.

  • پمپ باد پیستونی (کمپرسور پیستونی)
  • پمپ باد اسکرو (کمپرسور اسکرو)

پمپ باد پیستونی از ابعاد کوچتری نسبت به پمپ باد اسکرو برخوردار است و امکان حمل و نقل آسان را برای ما فراهم می کند. اما در کنار این مزیت خوب یک مشکلی هم دارد. و آن مشکل این است که نمی تواند بصورت پیوسته یا مداوم کار کند.

 

در عوض پمپ باد اسکرو برای پیوسته کار کردن طراحی و ساخته شده است و می تواند بصورت ۲۴ ساعته هوا را برای شما فشرده کند. اما مشکل پمپ باد اسکرو در ابعاد و سایز آن است که امکان حمل و نقل یا جابه جایی راحت را به ما نمی دهد.

 

همانطور که در تصاویر مشاهده می کنید این دو نوع پمپ باد علاوه بر تفاوت در پیوسته کار کردن و ابعاد و اندازه در یک موضوع مهم دیگری نیز تفاوت دارند و آن حجم تولید هوای فشرده است. پمپ باد پیستونی می تواند حداکثر تا ۱۰۰۰ لیتر در دقیقه هوای فشرده تولید کند اما حداقل ظرفیت تولید هوای فشرده در پمپ باد اسکرو ۱۲۰۰ لیتر در دقیقه است. و این موضوع بزرگترین تفاوت این دو مدل پمپ باد است. جدول زیر خلاصه از مقایسه این دو نوع از کمپرسور صنعتی می باشد که برای دریافت اطلاعات دقیق تر و جزیی تر می توانید به مقاله مقایسه کمپرسور اسکرو و پیستونی سر بزند.

 

پمپ باد اسکرو
  • کم صدا
  • ظرفیت تولید هوای فشرده از ۱۲۰۰ لیتر در دقیقه تا ۱۲۰۰۰۰ لیتر در دقیقه
  • قابلیت پیوسته کار کردن
  • تکنولوژی جدید تر
  • قیمت بالاتر
  • عدم قابلیت حمل و نقل آسان
  • قدرت بیشتر
  • عمر طولانی تر
پمپ باد پیستونی
  • نسبتا پر سر و صدا
  • ظرفیت تولید از ۲۵ لیتر در دقیقه تا ۱۰۰۰ لیتر در دقیقه
  • عدم توانایی پیوسته کار کردن
  • تکنولوژی قدیمی تر
  • قیمت ارزان تر
  • قابلیت حمل و نقل آسان تر
  • عمر متوسط

 

فاکتور دوم: ظرفیت هوادهی پمپ باد نقاشی

ظرفیت هوادهی پمپ بادی که برای نقاشی انتخاب می کنید نقش به سزایی در راحتی کار ایفا می کند. طبیعتا هر چقدر ظرفیت بیشتر باشد شما هوای فشرده بیشتری را اسپری کردن رنگ در اختیار خواهید داشت.

اما باید دقت کنید که با افزایش ظرفیت هوادهی پمپ باد، قیمت آن نیز افزایش پیدا می کند. اما سوال اینجاست که آیا می توان پمپ بادی با ظرفیت کم برای نقاشی انتخاب کنیم؟

بله می توانید اما به یاد داشته باشید که در صورت کم بودن ظرفیت هوادهی، مجبور می شود دو چندان بیشتر تحت فشار باشد و همین موضوع سبب کاهش طول عمر مفید و آسیب دیدن واحد هواساز پمپ باد می شود.

طبق تجربه چندین ساله ای که در زمینه تولید کمپرسور و پمپ باد داریم پیشنهاد می کنم اگر به تازگی از قلمو و غلتک به سمت اسپری رنگ رفته اید از یک پمپ باد ۳۵۰ لیتری استفاده کنید و اگر میزان مشتریان یا ساعت کاری بالایی دارید از یک پمپ باد ۵۰۰ لیتری استفاده نمایید.

بهترین پمپ باد برای نقاشی

 

فاکتور سوم: فشار باری پمپ باد نقاشی

فشار باری پمپ باد مشخص می کند با چه شدت و فشاری زمان نقاشی می توانید رنگ را اسپری کنید. فاکتوری که فشار باری در پمپ باد را مشخص می کند PSI می نامند. بطور مثال فشار مناسب پمپ باد برای آستر زدن ماشین چیزی حدود ۲۵ PSI الی ۳۰ PSI است. اما یک مشکل وجود دارد!

مشکل اینجاست که در ایران بجای PSI از واحد ‌Bar استفاده می کنند پس لازم است بتوانید این دو واحد را به همدیگر تبدیل کنید. یک فرمول ساده برای اینکار وجود دارد:

فرمول تبدیل PSI به Bar PSI * 0.0689 = Bar
مثال : تبدیل ۳۰ PSI به Bar  ۳۰ * ۰٫۰۶۸۹ = ۲ 

به همین سادگی می توانید فشار مورد نظر خود را از واحد PSI به Bar تبدیل کنید. زمانی که فشار پمپ باد را به Bar اعلام می کنید سازنده پمپ باد یا کمپرسور دقیق تر می تواند متوجه نیازتان شود. البته باید اشاره کنم تقریبا تمام پمپ های باد موجود در ایران روی فشار باری بین ۶ تا ۸ بار تنظیم شده اند.

بنابراین برای کاهش فشار باری نیازمند استفاده از رگولاتور یا فشار شکن هستید تا بتوانید به فشار باری مد نظر خود دست یابید.

 

قبل از بررسی یکی دیگر از فاکتور های مهم در انتخاب بهترین پمپ باد برای نقاشی از شما دعوت می کنیم به مقاله کمپرسور سندبلاست هم سر بزنید.

فاکتور چهارم: حجم مخزن پمپ باد نقاشی

هر چقدر حجم مخزن ذخیره هوای فشرده بیشتر باشد کار شما راحت تر است و طبیعتا پمپ باد لازم نیست مدام کار کند. پس واضحا اگر حجم مخزن پمپ باد مناسب میزان مصرف ما باشد عمر پمپ باد افزایش می یابد یا به عبارت بهتر از عمر مفید پمپ باد کاسته نمی شود.

برای درک ساده تر کارایی و عملکرد مخزن پمپ باد این سناریو را تصور کنید:

تصور کنید دو ماشین هم زمان از تهران به سمت چالوس حرکت می کنند.

باک ماشین اولی چیزی حدود ۶۵ لیتر بنزین جای می گیرد و باک ماشین دوم چیزی حدود ۱۵ لیتر. کدامیک از این دو ماشین راحت تر به مقصد می رسند؟

قطعا ماشین اولی چون لازم نیست در میان راه برای پر کردن باک ماشین توقف نماید.

مخزن هوای فشرده پمپ باد هم دقیقا مشابه همین مثال است. هر چقدر که بزرگتر باشد ما ذخیره هوای فشرده بیشتری در اختیار داریم و لازم نیست بین کار منتظر پر شدن مجدد مخزن پمپ باد شویم.

 

فاکتور پنجم: ابعاد و اندازه پمپ باد نقاشی

یکی دیگر از فاکتور های انتخاب بهترین پمپ باد برای نقاشی، توجه به فضایی است که می خواهیم آنجا کار کنیم. آیا فضای کوچک و محدودی در اختیار داریم یا نه؟

آیا قصد داریم پمپ باد نقاشی قابل حمل باشد یا می خواهیم از آن داخل سوله استفاده کنیم؟ پاسخ به این سوال ها مشخص می کند که چه محدودیت هایی را باید زمان انتخاب پمپ باد یا کمپرسور باد برای نقاشی در نظر بگیریم.

پمپ های باد پیستونی در ۲ مدل ایستاده و خوابیده وجود دارند. مدل های ایستاده مناسب فضاهای کوچک است اما مدل های خوابیده به دلیل ساختار ایستایی بیشتری دارند و این در حالی است که هر دو به لحاظ قیمتی مشابه هستند یعنی اختلاف قیمتی ندارند.

البته اگر یک شرکت یا کارخانه بزرگ برای نقاشی دارید و حجم کاری که در طول روز انجام می دهید زیاد است باید به سراغ پمپ باد اسکرو برویم. پمپ باد اسکرو به لحاظ حجم و قدرت تولید هوای فشرده بسیار برتر از پمپ باد پیستونی است اما طبیعتا قیمت بیشتری را نیز دارد.

کمپرسور پیستونی

 

خشک کردن هوای فشرده پمپ باد نقاشی

برای اینکه بهترین کیفیت رنگ را زمان اسپری کردن و نقاشی داشته باشید و همچنین اطمینان حاصل کنید که رنگ شره نمی کند می بایست هوای فشرده خروجی از پمپ باد را به وسیله درایر Dryer خشک کنید.

درایر یا خشک کن وسیله ای است که رطوبت و روغن را از هوای فشرده خروجی پمپ باد حذف می کند. پس انتخاب درایر خوب برای پمپ باد نقاشی بسیار مهم است. اگر اطلاعی از درایر ندارید نگران نباشید چون صادقانه هر دو مدل درایر را توضیح خواهم داد.

 

پیش از بررسی انواع درایر مناسب برای پمپ باد مناسب نقاشی خودرو از شما دعوت می کنیم به مقاله برای پمپ باد از چه روغنی استفاده کنیم هم سر بزنید.

 

انواع درایر برای پمپ باد نقاشی

بطور کلی دو مدل درایر یا خشک کن وجود دارد:

  • درایر تبریدی
  • درایر جذبی

این درایر ها به لحاظ ظاهری و ساختار و حتی در نحوه عملکرد و میزان خشک کردن هوا با همدیگر تفاوت های زیادی دارند.

 

درایر جذبی چیست؟

درایر جذبی بالاترین قدرت را در خشک کردن هوای فشرده دارند و از ترکیب فرایند شیمیایی و فیزیکی برای این کار استفاده می کنند. میزان خشک کردن هوا در درایر جذبی ۹۹.۹۹٪ است.

 

درایر تبریدی چیست؟

درایر تبریدی یا به اصطلاح درایر های یخچالی از طریق سرد کردن هوای فشرده سعی در خشک کردن هوا دارند. حداکثر قدرت خشک کنندگی در درایر تبریدی ۸۵٪ می باشد.

حال که با هر کدام از درایر ها به مختصر آشنا شدیم نوبت به مقایسه این ۲ مدل درایر است تا فرایند انتخاب را برای ما آسان کند.

درایر جذبی
  • قدرت خشک کنندگی بسیار بالا ۹۹.۹۹٪
  • نقطه شبنم از ۲۰- تا ۷۰-
  • کلاس جهانی هوای فشرده بالاتر
  • قیمت بالاتر (بسته به مدل)
  • نیاز به تعویض مواد هر ۳ الی ۵ سال
  • دو ستون خشک کننده
درایر تبریدی
  • نگهداری آسان
  • قدرت خشک کنندگی تا ۸۵٪
  • کلاس جهانی ۴
  • قیمت کمتر (بسته به مدل)
  • نقطه شبنم ۳+

 

بنابراین برای بدست آوردن هوای فشرده خشک که سبب شره کردن رنگ نشود نیاز داریم حتما از یک درایر در کنار پمپ باد مان استفاده کنیم. انتخاب هر کدام از این درایر ها بسته به نیاز و بودجه مان می توان پیشنهاد کرد.

البته یک راه دیگر نیز وجود دارد که لازم به استفاده از درایر نیست و آن هم خرید پمپ باد بدون روغن یا اویل فری است. البته عمر این نوع پمپ باد ها کم است و خرابی زیادی نیز دارند.

 

قیمت بهترین پمپ باد برای نقاشی

مجموعه خانوادگی کمپرسورسازان همیشه سعی داشته بهترین قیمت را ارایه دهد چرا که بر این باوریم زمانی می توانیم حس خوب را در مشتری ایجاد کنیم که علاوه بر کیفیت درجه یک محصولات و گارانتی بی قید شرط، قیمت را در پایین ترین حالت ممکن قرار دهیم. برای مشاهده قیمت کمپرسور باد صنعتی می توانید از به صفحه نخست سایت کمپرسورسازان مراجعه نمایید.

 

سوالات متداول:

 

سوال اول: منظور از فشار باری پمپ باد نقاشی چیست؟

فشار باری پمپ باد نقاشی به این معناست که پمپ باد با چه شدتی رنگ را اسپری کند و فشار پمپ باد بر اساس PSI و BAR مشخص می شود. معمولا پمپ بادهای نقاشی روی فشار ۶ الی ۸ بار تنظیم می شوند.

 

سوال دوم: تفاوت پمپ باد نقاشی در مدلهای ایستاده و خوابیده چیست؟

پمپ باد نقاشی در هر دو مدل ایستاده و خوابیده به لحاظ کارایی، عملکرد و قیمتی هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند تنها تفاوتی که دارند به لحاظ ابعاد می باشد. پمپ باد نقاشی مدل ایستاده نسبت به مدل خوابیده فضای کمتری اشغال می کند.

 

سوال سوم: چطور واحد PSI را به BAR تبدیل کنم؟

فرمول تبدیل پی اس ای به بار PSI * 0.0689 = Bar می باشد. برای مثال ۱۱۶ PSI برابر ۸BAR می باشد.

5/5 - (2 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
سبد خرید
فروشگاه
علاقه مندی ها
0 موارد محصول
حساب کاربری من