بهترین قیمت بهترین برند پر‌فروش‌ ترین کمپرسور باد صنعتی

فلسفه کمپرسورسازان تولید کمپرسورهایی است که در عین کیفیت مثال زدنی و طول عمر بالایی که دارند به لحاظ قیمتی نیز مقرون به صرفه باشند. ما معتقد هستیم کمپرسورهای باکیفیت و با دوام، باید برای همه افراد قابل دسترس باشند.

کارشناسان فروش: 09102762035 – 09127161850

تلفن دفتر فروش: 46849629 – 46849628 – 46849627 (021)

انتخاب اول برترین برند های کشور هستیم

خوشحال هستیم که تا به امروز توانسته ایم بهترین قیمت برای خرید کمپرسور صنعتی با کیفیت ارائه کنیم که مورد استقبال برترین برند ها و شرکت های کشور قرار بگیرد. از آنجایی که ما یک شرکت خانوادگی هستیم با اطمینان خاطر تمامی محصولات را در کنار گارانتی بی قید و شرطی که ارایه می دهیم به مدت ۱۰ سال بصورت ۲۴ ساعته پشتیبانی می کنیم.

کمپرسور باد صنعتی پیستونی برند CZ

اگر یک کسب و کار صنعتی کوچک هستید، کمپرسور های پیستونی به راحتی می توانند نیاز هوای فشرده شما را برطرف کنند.
کمپرسور باد پیستونی یکی از پرکاربردترین انواع کمپرسورهاست که برای تولید هوای فشرده در حجم‌های کم تا متوسط استفاده می‌شود. این نوع کمپرسور از حرکت رفت‌وبرگشتی یک یا چند پیستون درون سیلندر برای فشرده‌سازی هوا استفاده می‌کند. کمپرسورهای پیستونی معمولاً در دو نوع “معمولی” و “سایلنت (اویل فری)” عرضه می‌شوند؛ نوع معمولی صدای بیشتری دارد ولی دوام بالاتری دارد، در حالی که نوع سایلنت با صدای کمتر برای محیط‌های حساس مناسب‌تر است اما نیازمند نگهداری دقیق‌تر است. این کمپرسورها برای مصارف صنعتی سبک، کارگاه‌ها، دندان‌پزشکی‌ها و حتی خانگی ایده‌آل هستند. اگر به حجمی کمتر از ۱۰۰۰ لیتر در دقیقه نیاز دارید، کمپرسور پیستونی گزینه‌ای اقتصادی و کارآمد است.

کمپرسور باد 150 لیتری کمپرسورسازان

قیمت اصلی: ۲۶,۰۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۲۴,۹۰۰,۰۰۰ تومان.
(1)
قدرت هوادهی این کمپرسور 150 لیتر بر دقیقه است که تا فشار باری 10 بار قادر به فشرده کردن هوا می باشد. این کمپرسور از یک الکتروموتور 1/5 کیلو وات قدرت می گیرد.

کمپرسور باد 250 لیتری کمپرسورسازان

قیمت اصلی: ۲۷,۲۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۲۵,۳۸۰,۰۰۰ تومان.
قدرت هوادهی این کمپرسور 250 لیتر بر دقیقه است که تا فشار باری 10 بار قادر به فشرده کردن هوا می باشد. این کمپرسور از یک الکتروموتور 1/5 کیلو وات قدرت می گیرد.

کمپرسور باد 350 لیتری کمپرسورسازان

قیمت اصلی: ۳۶,۰۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۳۲,۱۰۰,۰۰۰ تومان.
قدرت هوادهی این کمپرسور 350 لیتر بر دقیقه است که تا فشار باری 10 بار قادر به فشرده کردن هوا می باشد. این کمپرسور از یک الکتروموتور 2/2 کیلو وات قدرت می گیرد.

کمپرسور باد 500 لیتری کمپرسورسازان

قیمت اصلی: ۶۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۶۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان.
قدرت هوادهی این کمپرسور ۵۰۰ لیتر بر دقیقه است که تا فشار باری 12 بار قادر به فشرده کردن هوا می باشد. این کمپرسور از یک الکتروموتور ۴ کیلو وات قدرت می گیرد.

کمپرسور باد 650 لیتری کمپرسورسازان

قیمت اصلی: ۶۷,۲۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۶۲,۵۱۲,۰۰۰ تومان.
قدرت هوادهی این کمپرسور 650 لیتر بر دقیقه است که تا فشار باری 10 بار قادر به فشرده کردن هوا می باشد. این کمپرسور از یک الکتروموتور ۴ کیلو وات قدرت می گیرد.

کمپرسور باد 1000 لیتری کمپرسورسازان

قیمت اصلی: ۹۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۸۹,۳۰۰,۰۰۰ تومان.
قدرت هوادهی این کمپرسور 1200 لیتر بر دقیقه است که تا فشار باری 10 بار قادر به فشرده کردن هوا می باشد. این کمپرسور از یک الکتروموتور 7/5 کیلو وات قدرت می گیرد.

کمپرسور باد صنعتی اسکرو برند CZ

اگر یک کسب و کار صنعتی متوسط یا بزرگی هستید، کمپرسور های اسکرو به راحتی می توانند بصورت ۲۴ ساعته نیاز هوای فشرده شما را برطرف کنند. کمپرسور اسکرو یک گزینه پیشرفته و قدرتمند برای تولید هوای فشرده در حجم‌های بالا و کاربردهای صنعتی سنگین است. این کمپرسور از دو روتور مارپیچ (اسکرو) استفاده می‌کند که با چرخش در کنار یکدیگر، هوا را به دام انداخته و به‌صورت پیوسته فشرده می‌کنند. کمپرسورهای اسکرو به دلیل عملکرد مداوم، بازدهی بالا و صدای کمتر نسبت به کمپرسورهای پیستونی، برای صنایع بزرگ و کاربردهایی که به بیش از ۱۰۰۰ لیتر در دقیقه هوای فشرده نیاز دارند، ایده‌آل هستند. این نوع کمپرسور با تکنولوژی پیشرفته خود، مصرف انرژی بهینه‌تری دارد و برای کارکردهای طولانی‌مدت و بدون وقفه طراحی شده است.

کمپرسور اسکرو 1200 لیتری 7/5 کیلووات سری CZ pro

قیمت اصلی: ۱۹۹,۰۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۱۹۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان.
(1)
قدرت هوادهی این کمپرسور 1200 متر مکعب در دقیقه است که تا فشار باری ۱۲ بار قادر به فشرده کرده هوا می باشد. این کمپرسور از ایرند EVO2 روتورکمپ آلمان و همچنین الکتروموتور 7/5 اسب بخار بهره می برد. کمپرسور به مدت ۱۲ ماه دارای گارانتی بی قید و شرط کمپرسورسازان می باشد. طراحی این کمپرسور با ابعاد بزرگتر (1200   mm * 750 * 750) به منظور بهینه‌سازی جریان هوا در داخل کابین صورت گرفته است. این امر مزایای متعددی را به همراه دارد، از جمله: خنک کنندگی بهتر و دسترسی آسان تر به قطعات را برای تعمیر و نگهداری کمپرسور سری CZ pro 7.5 اشاره نمود. علاوه بر این سایز مخزن سپراتور بزرگتر در نظر گرفته شده است به طوری که ظرفیت روغن در مخزن سپراتور 15 لیتر می باشد این امر باعث می شود دستگاه خنک تر کار کند و از داغ شدن دستگاه جلوگیری می شود و طول عمر دستگاه به صورت قابل توجهی افزایش پیدا می کند.

کمپرسور اسکرو 2000 لیتری 11 کیلووات سری CZ pro

قیمت اصلی: ۲۴۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۲۳۹,۰۰۰,۰۰۰ تومان.
(1)
قدرت هوادهی این کمپرسور 2 متر مکعب در دقیقه است که تا فشار باری ۱۲ بار قادر به فشرده کرده هوا می باشد. این کمپرسور از ایرند EVO3 روتورکمپ آلمان و همچنین الکتروموتور 15 اسب بخار بهره می برد. کمپرسور به مدت ۱۲ ماه دارای گارانتی بی قید و شرط کمپرسورسازان می باشد. طراحی این کمپرسور با ابعاد بزرگتر (1350   mm * 900 * 900) به منظور بهینه‌سازی جریان هوا در داخل کابین صورت گرفته است. این امر مزایای متعددی را به همراه دارد، از جمله: خنک کنندگی بهتر و دسترسی آسان تر به قطعات را برای تعمیر و نگهداری کمپرسور سری CZ pro 11 اشاره نمود. علاوه بر این سایز مخزن سپراتور بزرگتر در نظر گرفته شده است به طوری که ظرفیت روغن در مخزن سپراتور 17 لیتر می باشد این امر باعث می شود دستگاه خنک تر کار کند و از داغ شدن دستگاه جلوگیری می شود و طول عمر دستگاه به صورت قابل توجهی افزایش پیدا می کند.

کمپرسور اسکرو 2500 لیتری 15 کیلووات سری CZ pro

قیمت اصلی: ۲۴۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۲۴۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان.
(1)
قدرت هوادهی این کمپرسور 2.5 متر مکعب در دقیقه است که تا فشار باری ۱۲ بار قادر به فشرده کرده هوا می باشد. این کمپرسور از ایرند EVO3 روتورکمپ آلمان و همچنین الکتروموتور 20 اسب بخار بهره می برد. کمپرسور به مدت ۱۲ ماه دارای گارانتی بی قید و شرط کمپرسورسازان می باشد. طراحی این کمپرسور با ابعاد بزرگتر (1350   mm * 900 * 900) به منظور بهینه‌سازی جریان هوا در داخل کابین صورت گرفته است. این امر مزایای متعددی را به همراه دارد، از جمله: خنک کنندگی بهتر و دسترسی آسان تر به قطعات را برای تعمیر و نگهداری کمپرسور سری CZ pro 15 اشاره نمود. علاوه بر این سایز مخزن سپراتور بزرگتر در نظر گرفته شده است به طوری که ظرفیت روغن در مخزن سپراتور 17 لیتر می باشد این امر باعث می شود دستگاه خنک تر کار کند و از داغ شدن دستگاه جلوگیری می شود و طول عمر دستگاه به صورت قابل توجهی افزایش پیدا می کند.

کمپرسور اسکرو 3000 لیتری 18/5 کیلووات سری CZ pro

قیمت اصلی: ۳۱۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۳۰۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان.
(1)
قدرت هوادهی این کمپرسور 3 متر مکعب در دقیقه است که تا فشار باری ۱۲ بار قادر به فشرده کرده هوا می باشد. این کمپرسور از ایرند EVO6 روتورکمپ آلمان و همچنین الکتروموتور 25 اسب بخار بهره می برد. کمپرسور به مدت ۱۲ ماه دارای گارانتی بی قید و شرط کمپرسورسازان می باشد. طراحی این کمپرسور با ابعاد بزرگتر (1600   mm * 1000 * 900) به منظور بهینه‌سازی جریان هوا در داخل کابین صورت گرفته است. این امر مزایای متعددی را به همراه دارد، از جمله: خنک کنندگی بهتر و دسترسی آسان تر به قطعات را برای تعمیر و نگهداری کمپرسور اسکرو سری CZ pro 18.5 اشاره نمود. علاوه بر این سایز مخزن سپراتور بزرگتر در نظر گرفته شده است به طوری که ظرفیت روغن در مخزن سپراتور 20 لیتر می باشد این امر باعث می شود دستگاه خنک تر کار کند و از داغ شدن دستگاه جلوگیری می شود و طول عمر دستگاه به صورت قابل توجهی افزایش پیدا می کند.

کمپرسور اسکرو 3600 لیتری 22 کیلووات سری CZ pro

قیمت اصلی: ۳۱۶,۰۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۳۰۹,۰۰۰,۰۰۰ تومان.
(1)
قدرت هوادهی این کمپرسور 3.6 متر مکعب در دقیقه است که تا فشار باری ۱۲ بار قادر به فشرده کرده هوا می باشد. این کمپرسور از ایرند EVO6 روتورکمپ آلمان و همچنین الکتروموتور 30 اسب بخار بهره می برد. کمپرسور به مدت ۱۲ ماه دارای گارانتی بی قید و شرط کمپرسورسازان می باشد. طراحی این کمپرسور با ابعاد بزرگتر (1600   mm * 1000 * 900) به منظور بهینه‌سازی جریان هوا در داخل کابین صورت گرفته است. این امر مزایای متعددی را به همراه دارد، از جمله: خنک کنندگی بهتر و دسترسی آسان تر به قطعات را برای تعمیر و نگهداری کمپرسور CZ 22 اشاره نمود. علاوه بر این سایز مخزن سپراتور بزرگتر در نظر گرفته شده است به طوری که ظرفیت روغن در مخزن سپراتور 20 لیتر می باشد این امر باعث می شود دستگاه خنک تر کار کند و از داغ شدن دستگاه جلوگیری می شود و طول عمر دستگاه به صورت قابل توجهی افزایش پیدا می کند.

کمپرسور اسکرو 5000 لیتری 30 کیلووات سری CZ pro

قیمت اصلی: ۳۴۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۳۳۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان.
(1)
قدرت هوادهی این کمپرسور 5 متر مکعب در دقیقه است که تا فشار باری ۱۲ بار قادر به فشرده کرده هوا می باشد. این کمپرسور از ایرند EVO9 روتورکمپ آلمان و همچنین الکتروموتور 40 اسب بخار بهره می برد. کمپرسور به مدت ۱۲ ماه دارای گارانتی بی قید و شرط کمپرسورسازان می باشد. طراحی این کمپرسور با ابعاد بزرگتر (1600   mm * 1000 * 900) به منظور بهینه‌سازی جریان هوا در داخل کابین صورت گرفته است. این امر مزایای متعددی را به همراه دارد، از جمله: خنک کنندگی بهتر و دسترسی آسان تر به قطعات را برای تعمیر و نگهداری کمپرسور سری CZ pro 30 اشاره نمود. علاوه بر این سایز مخزن سپراتور بزرگتر در نظر گرفته شده است به طوری که ظرفیت روغن در مخزن سپراتور 20 لیتر می باشد این امر باعث می شود دستگاه خنک تر کار کند و از داغ شدن دستگاه جلوگیری می شود و طول عمر دستگاه به صورت قابل توجهی افزایش پیدا می کند.

کمپرسور اسکرو 6000 لیتری 37 کیلووات سری CZ pro

قیمت اصلی: ۴۲۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۴۱۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان.
(1)
قدرت هوادهی این کمپرسور 6 متر مکعب در دقیقه است که تا فشار باری ۱۲ بار قادر به فشرده کرده هوا می باشد. این کمپرسور از ایرند EVO9 روتورکمپ آلمان و همچنین الکتروموتور 50 اسب بخار بهره می برد. کمپرسور به مدت ۱۲ ماه دارای گارانتی بی قید و شرط کمپرسورسازان می باشد. طراحی این کمپرسور با ابعاد بزرگتر (1600   mm * 1000 * 900) به منظور بهینه‌سازی جریان هوا در داخل کابین صورت گرفته است. این امر مزایای متعددی را به همراه دارد، از جمله: خنک کنندگی بهتر و دسترسی آسان تر به قطعات را برای تعمیر و نگهداری کمپرسور سری CZ pro 37 اشاره نمود. علاوه بر این سایز مخزن سپراتور بزرگتر در نظر گرفته شده است به طوری که ظرفیت روغن در مخزن سپراتور 23 لیتر می باشد این امر باعث می شود دستگاه خنک تر کار کند و از داغ شدن دستگاه جلوگیری می شود و طول عمر دستگاه به صورت قابل توجهی افزایش پیدا می کند.

کمپرسور اسکرو 7000 لیتری 45 کیلووات سری CZ pro

قیمت اصلی: ۴۹۲,۰۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۴۸۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان.
(1)
قدرت هوادهی این کمپرسور 7 متر مکعب در دقیقه است که تا فشار باری ۱۲ بار قادر به فشرده کرده هوا می باشد. این کمپرسور از ایرند EVO9 روتورکمپ آلمان و همچنین الکتروموتور 60 اسب بخار بهره می برد. کمپرسور به مدت ۱۲ ماه دارای گارانتی بی قید و شرط کمپرسورسازان می باشد. طراحی این کمپرسور با ابعاد بزرگتر (1100   mm * 1200 * 1600) به منظور بهینه‌سازی جریان هوا در داخل کابین صورت گرفته است. این امر مزایای متعددی را به همراه دارد، از جمله: خنک کنندگی بهتر و دسترسی آسان تر به قطعات را برای تعمیر و نگهداری کمپرسور سری CZ pro 45 اشاره نمود. علاوه بر این سایز مخزن سپراتور بزرگتر در نظر گرفته شده است به طوری که ظرفیت روغن در مخزن سپراتور 30 لیتر می باشد این امر باعث می شود دستگاه خنک تر کار کند و از داغ شدن دستگاه جلوگیری می شود و طول عمر دستگاه به صورت قابل توجهی افزایش پیدا می کند.

کمپرسور اسکرو 9000 لیتری 55 کیلووات سری CZ pro

قیمت اصلی: ۷۳۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۷۱۶,۰۰۰,۰۰۰ تومان.
(1)
قدرت هوادهی این کمپرسور ۹ متر مکعب در دقیقه است که تا فشار باری ۱۲ بار قادر به فشرده کرده هوا می باشد. این کمپرسور از ایرند EVO15 روتورکمپ آلمان و همچنین الکتروموتور 75 اسب بخار بهره می برد. کمپرسور به مدت ۱۲ ماه دارای گارانتی بی قید و شرط کمپرسورسازان می باشد. طراحی این کمپرسور با ابعاد بزرگتر (1250   mm * 1250 * 1700) به منظور بهینه‌سازی جریان هوا در داخل کابین صورت گرفته است. این امر مزایای متعددی را به همراه دارد، از جمله: خنک کنندگی بهتر و دسترسی آسان تر به قطعات را برای تعمیر و نگهداری کمپرسور سری CZ pro 55 اشاره نمود. علاوه بر این سایز مخزن سپراتور بزرگتر در نظر گرفته شده است به طوری که ظرفیت روغن در مخزن سپراتور 40 لیتر می باشد این امر باعث می شود دستگاه خنک تر کار کند و از داغ شدن دستگاه جلوگیری می شود و طول عمر دستگاه به صورت قابل توجهی افزایش پیدا می کند.
حسین صفوی کمپرسورسازان

نیاز به راهنمایی دارید؟

کمپرسورسازان یک مجموعه خانوادگی است که راهنمایی و مشاوره دادن صادقانه را وظیفه خود می داند چرا که بر این باوریم ساخت ارتباط خوب و ماندگار با مشتریان بسیار مهمتر از فروش است.

خشک کن (درایر) کمپرسور باد صنعتی

اگر نیاز به هوای فشرده کاملا خشک و پاک دارید قطعا خشک کن های صنعتی (درایر) برند CZ می تواند پاسخگوی نیاز شما باشد.

برای حدف رطوبت از هوای فشرده از دستگاهی به نام درایر یا خشک کن هوای فشرده استفاده می شود که بر حسب نوع مکانیزم و عملکردهای متفاوتی که دارند مدل های مختلفی دارند. انواع درایر عبارتند از: درایر تبریدی (یخچالی) و درایر جذبی (دیسکانت) که در ادامه به معرفی و مشخصات فنی آنها می پردازیم.

ما در کمپرسورسازان تمامی درایر های صنعتی را با گارانتی بی قید و شرط 2 ساله ارایه می دهیم.

کاتالوگ کمپرسور اسکرو

 

راهنمای خرید کمپرسور باد صنعتی

کمپرسور های پیستونی و اسکرو که بسیار هم در صنعت رایج هستند که از نوع کمپرسور های جا به جایی مثبت بوده و کمپرسور هایی مانند سانترفیوژ و محوری از نوع کمپرسورهای دینامیکی می باشند.

تقریبا حدود 70 تا 80 درصد کمپرسور هایی که در صنعت استفاده می شوند، کمپرسور های اسکرو هستند. و برای صنایع کوچک عمدتا از کمپرسور پیستونی استفاده می شود.

اگر بدنبال خرید کمپرسور باد (پمپ باد) باشی احتمالا تا به الان با برند های مختلفی مانند کمپرسور مفید، کمپرسور ایرمک، کمپرسور رونیکس و ... برخورد داشتی اما شاید بطور دقیق ندانی کدامیک بهتر هستند و نسبت به قیمت شان ارزش خرید بیشتری دارند.

7 پرسش مهم در زمان انتخاب و خرید کمپرسور هوای صنعتی 

  • کدام کمپرسور باد ارزش خرید دارد؟
  • بهترین کمپرسور باد چه مشخصاتی دارد؟
  • کدام برند کیفیت و گارانتی بهتری دارد؟
  • مشخصات فنی کمپرسور باد خوب چه چیزی است؟
  • کدامیک صدای کمتری دارند؟
  • کدامیک طول عمر بیشتری دارد؟
  • کدامیک خرابی کمتری دارد؟
مقدار هوای مورد نیازاندازه کمپرسور به مقدار هوای مورد نیاز برای تامین انرژی ابزار و تجهیزات بستگی دارد.
فشار مورد نیاز فشار کمپرسور به کاربردهایی که از آن استفاده خواهید کرد بستگی دارد.
نوع نیروی مورد نیازکمپرسورهای هوای صنعتی می توانند با برق یا سوخت دیزل تغذیه شوند.
قابلیت حمل مورد نیازبرخی از کمپرسورهای هوای صنعتی قابل حمل هستند، در حالی که برخی دیگر ثابت هستند. کمپرسورهای هوای صنعتی یکی از تجهیزات ضروری برای بسیاری از مشاغل هستند. آنها می توانند به بهبود بهره وری و کارایی کمک کنند و همچنین می توانند به ایمن تر کردن برخی مشاغل کمک کنند.
اطلاعات بیشتر

 

راهنمای انتخاب کمپرسور پیستونی

قبل از هر چیزی لازم است بدانیم وقتی درباره کمپرسور پیستونی صحبت می کنیم عمدتا منظور مان هواساز آن است و نه سایز قطعات آن.

به طور مثال زمانی که می گویند کمپرسور پیستونی ایتالیایی، منظور این است که فقط قطعه هواساز آن ایتالیایی است ( و نه سایر قطعات آن)

 

بهترین برند کمپرسور پیستونی

در بازار ایران کمپرسور های پیستونی 2 مدل دارند:

  • کمپرسور های سایز کوچک تر از 250 لیتر (وارداتی چینی)
  • کمپرسور های سایز بزرگ تر از 250 لیتر تا 1000 لیتر ( در دو مدل چینی و ایتالیایی)

در کمپرسور های پیستونی سایز بزرگتر یعنی 250 لیتر تا 1000 لیتر دو مدل ایتالیایی و چینی وجود دارد. در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

 

کمپرسور باد ایتالیایی

به کمپرسور بادی ایتالیایی می گویند که واحد هواساز آن ایتالیایی باشد. به عبارت دیگر کمپرسور های ایتالیایی فقط هواساز آن ایتالیایی می باشد.

هواساز های ایتالیایی برند های مختلفی دارند:

  • آبک Abac
  • فیاک Fiac
  • چینوک Chinook
  • فینی Fini
  • ایرمک

 

معروف ترین هواساز ایتالیایی برای برند آبک ABAC است. (سایر برند های ایتالیایی یا دیگر وارد ایران نمی شوند یا بصورت انحصاری با قیمت ها نامتعارف که توجیهی هم ندارند وارد می شوند)

اما یک نکته مهم درباره هواساز های آبک وجود دارد. حدود 70% این هواساز، طرح آبک هستند. حالا این موضوع یعنی چی؟

یعنی یا در ایران تولید می شوند یا در چین. به عبارت دیگر فقط شکل ظاهری آن ها مشابه آبک ایتالیا است و نه کیفیت آن ها.

از این رو امروز خرید هواساز آبک ایتالیا یک کار ریسکی است. چرا که فقط 30% احتمال دارد هواساز آبک اصل را در کمپرسور استفاده کرده باشند.

 

کمپرسور باد چینی

به کمپرسوری که واحد هواساز آن چینی باشد کمپرسور باد چینی می گویند. به عبارت ساده تر فقط واحد هواساز کمپرسور چینی می باشد.

به هواساز های چینی اصطلاحا Topital هم می گویند اما به لحاظ برندی، برند مشخصی ندارند. در بازار کیفیت هواساز های چینی را به صورت درجه ۱ و ۲ و ۳ عنوان می کنند.

این هواساز ها برند مشخصی ندارند و صرفا آن ها را با کد هواساز می شناسیم. مثلا هواساز 2155 و...

از آنجایی که در طول سالیان سال، شرکت های اروپایی خط تولید خود را در چین بنا نهادند این فرصت به چینی ها داده شده تا بتوانند تکنولوژی اروپایی ها را عینا کپی کنند.

و بتوانند همان تکنولوژی را با قیمت پایین تر به دنیا عرضه کنند. (بسیاری از شرکت های قدیمی اروپایی که سابقه خوبی در تولید هواساز های ایتالیایی داشتند امروز به همین دلیل رو به نابودی و ورشکستگی کامل رفتند)

از این رو هواساز های چینی امروز در ایران بسیار رایج و پر طرفدار شده است چرا که بین قیمت و کیفیت بالانس خوبی را ایجاد کرده اند.

 

کمپرسور باد ایتالیایی یا چینی

هواساز های ایتالیایی در مقایسه با هواساز های چینی از کیفیت بهتری برخوردار هستند. اما سوالی که پیش می آید این است که تا چقدر به لحاظ کیفیتی بهتر هستند؟ آیا ارزش اختلاف قیمت را دارند؟

در واقعیت اختلاف کیفیتی زیادی ندارند. شاید در گذشته این اختلاف زیاد بود اما رفته رفته این اختلاف بسیار کم شده است تا جایی که امروز شاید به فقط به لحاظ صدایی با همدیگر تفاوت داشته باشند.

پس اگر بین خرید کمپرسور چینی و کمپرسور ایتالیایی تردید داری به بودجه ای که داری نگاه کن. اگر مشکلی بودجه نداری سراغ کمپرسور ایتالیایی برو اما اگر دستت در بودجه خیلی باز نیست خودت را اذیت نکن چون اختلاف کیفیتی آنچنانی با همدیگر ندارند.

 

کد واحد هواساز کمپرسور چینی

کمپرسور های چینی از آنجایی که برند مشخصی ندارند با کد هواساز آن ها را می توان شناسایی کرد. به طبع اگر کد های هواساز را ندانی احتمال اینکه سرت کلاه برود کم نیست چون شخصا به دفعات دیدم فروشندگان کمپرسور چینی از بی اطلاعی خردیدار استفاده می کنند و سایز کوچکتر از نیاز را با قیمت بالاتر می فروشند.

ظرفیت کمپرسورکد هواسازمدل هواسازتعداد سیلندر هواسازتوان الکتروموتور
200 لیتر2055خورجینی – چینی21.5 کیلووات
250 لیتر2065خورجینی و کتابی – چینی21.5 کیلووات
350 لیتر3065خورجینی – چینی32.2 کیلووات
500 لیتر3080خورجینی – چینی34 کیلووات
750 لیتر3090خورجینی – چینی35.5 کیلووات
1200 لیتر2105خورجینی – چینی47.5 کیلووات

 

خرید کمپرسور باد از دیجی کالا

یکی از ویژگی های مثبت دیجی کالا این است که همیشه سعی می کند کالای اصل را از غیر اصل جدا کند اما در این مورد خاص نمی توان به دیجی کالا کامل اعتماد داشت. چون واحد تخصصی برای بررسی آلیاژ و دسی بل هواساز های ایتالیایی ندارند بنابراین به چیزی که فروشنده می گوید اعتماد می کنند.

 

تشخیص آبک Abac اصل و غیر اصل

باید بدانیم هواساز های آبک Abac اصل و غیر اصل (تقلبی) دارند که تشخیص آن برای مشتری بسیار سخت است. چون به لحاظ ظاهری دقیقا مشابه نسخه اصلی است اما به لحاظ آلیاژ و صدا متفاوت است.

به همین دلیل تشخیص اصل یا تقلبی بودن آبک Abac سخت است و فقط افرادی که تولید کننده کمپرسور هستند یا تعداد زیادی کمپرسور اصل در کارخانه دارند می توانند تشخیص دهند.

بنابراین اگر قصد خرید کمپرسور باد ایتالیایی دارید باید از جایی خرید کنید که به تولید کننده اعتماد و اطمینان کامل داشته باشید. (ما برای اینکه خیال مشتریان را از این بابت راحت کنیم برگه ضمانت اصالت را زمان خرید تحویل مشتری می دهیم)

 

کمپرسور باد ایرانی

کمپرسور باد ایرانی مانند خودرو داخلی است. یعنی نه کامل ایرانی است و نه کاملا خارجی. در واقع به عبارت ساده تر تمام کمپرسور های باد، ایرانی هستند. حالا برخی دارای هواساز ایتالیایی هستند و برخی دیگر دارای هواساز چینی.

نکته جالب اینجاست که اکثر کمپرسورسازان بزرگ کشور هم کمپرسور پیستونی چینی تولید می کنند هم کمپرسور پیستونی ایتالیایی. در واقع با توجه به نیاز و بودجه مشتری از هواساز متفاوت استفاده می کنند.

 

کمپرسور کره ای، ژاپنی و آلمانی

سایز های کوچک تر از 250 لیتر در ایران نه ساخته می شوند و نه مونتاژ می شوند، مستقیم از چین وارد می شوند. شاید شنیده باشید که فلان کمپرسور کره ای یا ژاپنی یا آلمانی است. پس تکلیف این دسته از کمپرسور ها چیست؟

واقعیت این است که این موضوعات صرفا جهت بازار گرمی دارد و تماما از چین وارد می شوند.

البته برخی از این کمپرسور ها تحت لیسانس آن کشور در چین تولید می شود که عمدتا فروشندگان از این قسمت فاکتور می گیرند و مستقیما می گویند ساخت مثلا کشور آلمان است!

 

علت اختلاف قیمت کمپرسور پیستونی

چیزی که متاسفانه در بازار ایران رایج شده است این است که هواساز سایز کوچکتر روی کمپرسور قرار می دهند تا قیمت به چشم مشتری پایین تر بیاید.

مشتری بی خبر از این شیطنت سازنده، از کمپرسور مطابق انتظار خود استفاده می کند. همین امر سبب می شود که هواساز و کمپرسور زودتر از موعد به پایان عمر مفید خود نزدیک شود. در نتیجه علاوه بر افزایش صدا آن، مصرف روغن آن نیز افزایش پیدا می کند. اما این تمام ماجرا نیست.

این اتفاق سبب OVERUSE شدن کمپرسور می شود در نتیجه بازدهی آن کمتر از سابق هم می شود.

بطور مثال شما یک کمپرسور 500 لیتری خریداری می کنید. سازنده یا فروشنده روی آن یک هواساز 350 لیتر قرار داده است. به مرور زمان و تحت فشار بازدهی این کمپرسور به کمتر از 200 لیتر بر دقیقه خواهد رسید.

اگر نیاز به مشاوره و راهنمایی برای اطلاع دقیق از برند و مدل و حجم هوادهی، کمپرسور خود داشتید می توانید با کارشناسان شرکت کمپرسورسازان CZ تماس بگیرید:02146849627 - 09127161850

 

راهنمای انتخاب کمپرسور اسکرو

پر مصرف ترین کمپرسور در صنعت، کمپرسور اسکرو هستند. از آنجایی که تولید و ساخت کمپرسور های اسکرو در ایران قدمت زیادی ندارد در بسیاری از شرکت ها، استاندارد های لازم برای تولید کمپرسور اسکرو رعایت نمی شود.

 

بهترین کیفیت کمپرسور اسکرو

دو راه حل نسبتا ساده برای تشخیص کیفیت کمپرسور اسکرو وجود دارد:

  • راه حل اول: اندازه گیری دمای خروجی کمپرسور که باید با محیط اطراف فقط 10 درجه سانتی گراد تفاوت داشته باشد.
  • راه حل دوم: اندازه گیری میزان روغن موجود در هوای فشرده (با دستگاه اویل چک می توان اندازه گیری کرد)

 

علت اختلاف قیمت کمپرسور اسکرو

بار ها دیده شده برای سود بیشتر یا کم هزینه تر شدن هزینه نهایی ساخت، در بسیاری از قطعات و سیستم مونتاژ صرفه جویی هایی انجام می گیرد.

همین امر سبب می شود دمای خروجی کمپرسور بیشتر از 10 درجه اختلاف دمایی با محیط اطراف داشته باشد که سبب آسیب به درایر ها و میکروفیلتر ها می شود.

در کنار این موضوع کمپرسور اسکرو هم بیشتر از حد استاندارد بخارات روغن تولید می کند که این امر سبب آسیب رسیدن به قطعات کمپرسور بخصوص ایرند آن (گران ترین قطعه کمپرسور) می شود.

در نتیجه هزینه های تعمیر و تعویض سنگینی روی دست مشتری باقی می گذارد. البته تا حدودی این مشکل را می توان از روی پیش فاکتور کمپرسور اسکرو هم متوجه شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پمپ باد صنعتی چیست

کمپرسور باد صنعتی یک دستگاه سنگین است که مقدار زیادی هوای فشرده تولید می کند. در صنایع مختلفی از جمله تولید، ساخت و ساز و معدن استفاده می شود. کمپرسورهای هوای صنعتی بسیار قدرتمندتر از کمپرسورهای کوچک و قابل حملی هستند که ممکن است در گاراژ خانه ببینید. آنها می توانند صدها اسب بخار و هزاران فوت مکعب هوا در دقیقه تولید کنند.

 

کاربرد کمپرسور هوا صنعتی

در جدول زیر به بررسی رایج ترین کاربرد کمپرسور باد صنعتی می پردازیم.

ابزارهای بادی نیروزا Powering air toolsابزارهای بادی اغلب در ساخت و ساز استفاده می شوند زیرا سبک و قدرتمند هستند. از آنها می توان برای کارهای مختلفی مانند سوراخ کاری، سنباده کاری و سنگ زنی استفاده کرد.
سندبلاستکمپرسورهای هوای صنعتی برای تغذیه تجهیزات ساینده بلاست استفاده می شود که برای تمیز کردن سطوح و حذف رنگ استفاده می شود.
پاششSprayingاز کمپرسورهای هوا برای تغذیه رنگ پاش ها استفاده می شود که برای اعمال رنگ بر روی سطوح مختلف استفاده می شود.
باد کردن Inflatingاز کمپرسورهای هوا برای باد کردن لاستیک ها و سایر اجسام قابل باد کردن استفاده می شود.

 

انواع کمپرسور باد صنعتی

پمپ باد صنعتی بر اساس نحوه عملکرد و ساختارشان انواع مختلفی دارند که در جدول زیر به بررسی انواع کمپرسور صنعتی می پردازیم. در جدول زیر به بررسی کمپرسور باد صنعتی دینامیکی می پردازیم که خود به دو زیر مجموعه دیگر تقسیم می شود:

  • کمپرسور باد صنعتی دینامیکی
  • کمپرسور باد جابه جایی مثبت

 

کمپرسور باد صنعتی دینامیکی

کمپرسور باد محوری و کمپرسور باد گریز از مرکز (سانتریفیوژ) زیر مجموعه از کمپرسورهای دینامیکی هستند که در ادامه به توضیح این دو نوع کمپرسور هوا می پردازیم.

 

کمپرسور باد محوری

کمپرسور محوری، یک نوع کمپرسور هوا است که با استفاده از محور چرخشی برای فشرده کردن هوا عمل می کند.

این کمپرسورها معمولاً در بخشهایی از صنعت استفاده می شوند که نیاز به جریان هوای بالا دارند، بطور مثال در خطوط لوله گاز، توربین های بخار، موتورهای داخل اتاق سوخت و غیره.

کمپرسورهای محوری از دو نوع تک و چند مرحله ای هستند. در کمپرسورهای تک مرحله، فشار هوا در یک مرحله افزایش می یابد، در حالی که در کمپرسورهای چند مرحله ای، فشار هوا به صورت پله ای در مراحل مختلف افزایش می یابد. به طور کلی، کمپرسورهای چند مرحله ای برای کارهایی که نیاز به فشار بالاتر دارند مورد استفاده قرار می گیرند.

 

کمپرسور باد گریز از مرکز (سانتریفیوژ)

این نوع از کمپرسورها با استفاده از نیروی گریز از مرکز هوا را فشرده می کنند. این کمپرسورها معمولاً در بخشهایی از صنعت استفاده می شوند که نیاز به جریان هوای بالا و فشار بالا دارند، مانند موتورهای جت و توربین های بخار.

در جدول زیر به بررسی کمپرسور باد جابه جایی مثبت می پردازیم که خود دو زیر شاخه جداگانه ای دارد. کمپرسور جابه جایی مثبت از رایج ترین نوع کمپرسورها در بازار می باشد.

 

کمپرسور باد جابه جایی مثبت

کمپرسور هوا پیستونی (رفت و برگشتی) و کمپرسور هوا روتاری (دورانی یا پیچ دوار) زیر مجموعه کمپرسورهای باد جابه جایی مثبت هستند در ادامه به توضیح این دو مدل کمپرسور می پردازیم.

 

کمپرسور هوا رفت و برگشتی (پیستونی)

کمپرسور پیستونی به کمپرسوری گفته می شود هوا به وسیله حرکت رفت و برگشتی پیستون در داخل سیلندر، فشرده می شود. به همین دلیل نام دیگر کمپرسور پیستونی، کمپرسور رفت و برگشتی Reciprocating Compressor نیز می باشد. این دسته از کمپرسور ها در دسته بندی کمپرسور های جابه جایی مثبت قرار می گیرند.

 

کمپرسور هوا روتاری (دورانی یا پیچ دوار)

کمپرسور روتاری که به نام کمپرسور دورانی یا پیچ دوار نیز شناخته می‌شود، نوعی کمپرسور است که از چرخش 360 درجه ای تیغه ها برای مکش و تراکم گاز مبرد استفاده می‌کند. کمپرسور های روتاری خود شامل ۵ زیر مجموعه می باشد:

  • کمپرسور لوب (LOBE COMPRESSOR)
  • کمپرسور اسکرو (SCREW COMPRESSOR)
  • کمپرسور وان (VANE COMPRESSOR)
  • کمپرسور رینگ مایع (LIQUID RING COMPRESSOR)
  • کمپرسور اسکرول (SCROLL COMPRESSOR)

 

کمپرسور باد روغنی و اویل اینجکت

کمپرسور بر اساس نوع روانکاری به دو دسته کمپرسور روغنی (اویل اینجکت) و کمپرسور بدون روغن (اویل فری) تقسیم بندی می شوند.

  • کمپرسور روغنی Oil-Inject: در این نوع کمپرسور از روغن مخصوص VDL برای خنک سازی و روانکاری قطعات متحرک استفاده می شود و این دسته از کمپرسورها برای کارهای سنگین مناسب هستند.
  • کمپرسور بدون روغن Oil-Free: کمپرسورهای اویل فری برای کارهای سبک مناسب هستند و فشار باری کمتری نسبت به کمپرسورهای روغنی دارند. هیچ گونه روغنی در سیستم این نوع کمپرسور وجود ندارد و از هوا یا آب برای خنک کاری قطعات کمپرسور استفاده می شود.

 

  •  

 

کمپرسو باد سایلنت چیست

یکی از انواع کمپرسورهای پیستونی که در صنعت استفاده می‌شود، کمپرسور سایلنت یا بی‌صدا است. هدف اصلی این دستگاه، فشرده‌سازی هوا بصورتی است که کمترین حد ممکن از صدا را تولید کند. همانطور که در سایت ingersollrand نوشته شده است:

Silent air compressors are designed and manufactured with noise-isolating and reducing features that eliminate sound output to ensure quiet working conditions. As a result, they are ideal for operation in a workshop, in a garage, on construction sites and even in certain factory environments.

ترجمه متن

کمپرسورهای هوای بی صدا با ویژگی‌های عایق‌بندی و کاهش صدا طراحی و ساخته شده‌اند که خروجی صدا را از بین می‌برند تا شرایط کاری آرام را تضمین کنند. در نتیجه، آنها برای کار در کارگاه، گاراژ، محل‌های ساختمانی و حتی در برخی محیط‌های کارخانه‌ای ایده‌آل هستند.

در واقع بر خلاف کمپرسور های پیستونی رایج، کمپرسور های سایلنت صدای کمتری دارند. اما بدین معنا نیست که عملا هیچ صدایی تولید نمی کنند. این موضوع را می گویم تا زمان خرید تو ذوق تان نخورد.

طبیعتا هر چقدر صدای کمپرسور باد کمتر باشد احساس بهتری را منتقل می کند. اما همین کم صدا بودن یک سلسه مراتبی از مشکلات برای ما ایجاد می کند. ترجیح می دهم تمام معایب و مزایای کمپرسور باد سایلنت را بگویم تا انتخاب بهتر و شفاف تری داشته باشید.

 

مزایا و معایب کمپرسور سایلنت

در جدول زیر به بررسی کمپرسور باد سایلنت می پردازیم:

مزایا
  • کارکرد بدون روغن
  • صدای کمتر از کمپرسور های پیستونی رایج
  • حمل و نقل آسان
  • عملکرد بدون لرزش
معایب
  • خرابی زودهنگام
  • عمر مفید کوتاه
  • قیمت بالا
  • هزینه تعمیر بالا نسبت به کمپرسور های پیستونی رایج

در واقع اگر مهمترین فاکتور انتخاب کمپرسور باد برای شما فاکتور صدا است باید سراغ کمپرسور سایلنت بروید در غیر این صورت باید بدانید نه کیفیت خوبی دارند و نه عمر طولانی مدتی. علاوه بر اینکه قیمت و هزینه نگهداری بالایی نیز دارند.

 

قیمت کمپرسور هوا صنعتی

قیمت کمپرسور باد صنعتی علاوه بر اینکه به هواساز کمپرسور بستگی دارد به الکتروموتور و سایز قطعات خرد کمپرسور مانند پرشر سوییچ، مخزن، فیلتر هوا، روغن و... بستگی دارد.

اما یک قانون نانوشته در کمپرسور های باد سایز کوچک (کمتر از ۱۰۰۰ لیتر) وجود دارد و آن قانون این است که تقریبا کسی از الکتروموتور درجه یک در این نوع کمپرسور ها استفاده نمی کند. چرا؟

چون قدرت این کمپرسور ها کم است و فشار شدیدی به الکتروموتور نمی آید از این رو کمتر اتفاق می افتد که ما در این نوع کمپرسور ها، الکتروموتورهایی مانند کایجیلی یا موتوژن ببینیم.

بطور کلی باید بدانیم ۹۰٪ کمپرسور های باد که در بازار پیدا می شوند چینی هستند به همین دلیل نباید اختلاف قیمتی زیادی با همدیگر داشته باشند. (اختلاف قیمت صرفا بخاطر تبلیغات، برندسازی، سود بیشتر است)

 

فشار بار کمپرسور هوا

به لحاظ فشار باری کمپرسور ها به 3 دسته تقسیم می شوند:

کمپرسور های low pressureکه از 4 بار تا 13 بار را می توانند تولید کنند
کمپرسور های medium pressureکه از 14 بار تا 40 بار را می توانند تولید کنند
کمپرسور های high pressure که از 40 بار تا 350 بار یا بیشتر را می توانند تولید کنند

شاید تصور این باشد که هر چقدر کمپرسور توانایی تولید فشار باری بیشتر را داشته باشد کمپرسور بهتری است اما این تصور کاملا اشتباه است چرا که فشار بار صنعت 8 بار است. (دقیق تر بخواهم بگویم 7.5 بار است)

تفاوتی ندارد نیاز کاری شما با یک کمپرسور پیستونی برطرف شود یا یک کمپرسور اسکرو، در هر حالت هیچکدام از این دو کمپرسور توانایی تولید فشار باری بیش از 12 بار را در حالت بهینه ندارند.

البته این نکته را اضافه کنم می توان از این کمپرسور ها فشار باری بیشتری هم گرفت اما از عمر مفید آنها کاسته می شود.

 

محاسبه فشار بار کمپرسور

یکی از موضوعات بسیار مهم در زمان خرید کمپرسور باد صنعتی این است که بتوانیم فشار باری مورد نیاز کارمان را محاسبه کنیم. در جدول زیر 2 راه ساده برای این کار ارائه می شود.

  • راه حل اول: سوال کردن و پرسیدن از همکاران که دستگاه مشباهی دارند.
  • راه حل دوم: مراجعه کردن به کاتالوگ دستگاه (حتما را برگ های manual می نویسند این دستگاه به چه فشار باری نیاز دارد)

 

ظرفیت و سایز کمپرسور باد

همانطور که قبلا اشاره کردم کمپرسور های پیستونی و اسکرو بیشترین مصرف را در صنعت دارند. پس روش انتخاب کمپرسور باد صنعتی بر اساس سایز را مختص این دو کمپرسور پر مصرف در صنعت می نویسم.

اگر من نیاز به هوای فشرده تا 1000 لیتر یا یک متر مکعب داشتم، کمپرسور های پیستونی می توانند انتخاب مناسبی باشند اما اگر نیاز من بیشتر از 1200 لیتر یا یک متر مکعب بود قطع به یقین باید سراغ کمپرسور های اسکرو بروم.

 

بوستر کمپرسور باد صنعتی

اگر نیاز به فشار باری بیشتر از 12 بار داشتیم چه باید کنیم؟ بهترین روش استفاده از یک بوستر Booster است. بوستر ها می توانند فشار باری 8 بار را تا 40 بار برسانند. البته بوستر های بزرگتر با تکنولوژی پیشرفته تری وجود دارند که می توانند این فشار باری تا 350 بار هم افزایش دهند اما به طبع هزینه اولیه زیادی نیز دارند.

 

قطعات کمپرسور باد صنعتی

در جدول زیر به بررسی برخی از مهمترین و اصلی ترین قطعات پمپ باد صنعتی می پردازیم:

موتور کمپرسور باد

الکتروموتور یا دینام کمپرسور قطعه ای است که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل می کند تا نیروی لازم را برای فشرده سازی هوا تامین کند.

در صورتیکه برق تکفاز دارید باید کمپرسور بادی تهیه کنید که دارای موتور تک فاز باشد و اگر برق سه فاز داشته باشید باید الکتروموتور سه فاز به همراه تابلو برق باشد تا در صورت نوسانات شدید برق از سوختن الکتروموتور جلوگیری کند.

مخزن پمپ باد صنعتیمخزن وظیفه ذخیره سازی هوای فشرده تولید شده از کمپرسور باد صنعتی را دارد. جنس ورق و جوشکاری مخزن باید به گونه ای باشد که بتواند حجم هوا زیادی را تحمل کند و انفجاری صورت نگیرد. مخزن کمپرسور در دو مدل طراحی و ساخته می شوند: خوابیده و ایستاده، که با توجه به فضای کاری خود می توانید هر یک از این مدلها را سفارش دهید.
شیر یک طرفه کمپرسور هوا صنعتیوطیفه اصلی شیر یکطرفه این است که هوای فشرده تولید شده از کمپرسور فقط در یک جریان یکطرفه به سمت مخزن ذخیره هدایت می کند  مانع از بازگشت هوا از مخزن به کمپرسور باد می شود.
سوپاپ اطمینان کمپرسور بادزمانیکه فشار هوای فشرده در داخل مخزن بیشتر از حد مجاز شود و پرشر سوئیچ فرمان قطع سیستم و خاموش شدن کمپرسور باد صنعتی را ندهد سوپاپ اطمینان که بر روی مخزن ذخیره تعبیه شده است به صورت خودکار فعال می شود و مقداری از هوای درون مخزن را خالی می کند تا فشار هوا درون مخزن به حد استاندارد برسد و مانع از انفجار مخزن و آسیب دیدن کمپرسور هوا می شود.
سنسور حرارتی کمپرسور صنعتیسنسورهای حرارتی در کمپرسور باد صنعتی می تواند بهترین گزینه برای ایجاد امنیت در این محصولات باشد، چرا که در صورت بالا بودن دمای داخلی کمپرسور، این سنسور فعال شده و هشدار لازم را به کاربران می دهد و وقتی این گرما از میزان حد نرمال رد شود، دستگاه به شکل خودکار خاموش می گردد
گیج فشار پمپ باد صنعتیگیج فشار یا مانومتر قطعه ای است که بر روی مخزن کمپرسور نصب می شود و فشار هوای فشرده را نمایش می دهد و عموما بر حسب پاسکال، بار و پی اس ای می باشد.
فیلتر کمپرسورفیلتر هوا کمپرسور قطعه ای است که قبل از واحد هواساز کمپرسور نصب می شود. هوای محیط دارای ریز گردها و آلودگی هایی است که باید قبل از ورود به واحد هواساز حتما از فیلتر هوا عبور کند و تصفیه شود تا به قطعات داخلی واحد هواساز کمپرسور آسیبی وارد نشود.

 

نحوه عملکرد کمپرسور باد صنعتی

در جدول زیر به بررسی نحوه عملکرد دو نوع از کمپرسور های باد صنعتی (پیستونی و اسکرو) می پردازیم:

طرز کار کمپرسور پیستونیمرحله اول: در این کمپرسورها، هوا از طریق یک ورودی وارد می‌شود و سپس درون یک سیلندر قرار می‌گیرد.
مرحله دوم: پیستون سپس به سمت داخل سیلندر حرکت کرده و هوا را فشرده می‌کند.
مرحله سوم: سپس، هوا از طریق یک خروجی خارج می‌شود.
طرز کار کمپرسور اسکرومرحله اول: هوای محیط از طریق فیلتر هوا و آنلودر به درون ایرند(هواساز) کمپرسور اسکرو مکیده می شود.
مرحله دوم: هوای در درون ایرند فشرده شده و به درون مخزن سپراتور تخلیه می شود.
مرحله سوم: روغن از هوای فشرده به وسیله مخزن و فیلتر سپراتور جدا می شود.
مرحله چهارم: هوای فشرده و روغن به سمت رادیاتور می روند تا خنک شوند.
مرحله پنجم: هوای فشرده خنک شده به سمت مخزن ذخیره هوای فشرده می رود و روغن دوباره به سیستم بر میگردد.

22 دیدگاه در “کمپرسور باد صنعتی

  1. قره داغی گفت:

    درود بر شما تولید کننده دستگاه های بگ فیلتر هستم این دستگاه نیاز به کمپرسور هوا اسکرو دارند ایا مجموعه شما خرید کمپرسور باد صنعتی به صورت شرایطی هم دارد؟ و چطور می تونم کاتالوگ کمپرسور اسکرو را داشته باشم؟

    1. حسین صفوی گفت:

      سلام وقت بخیر
      بله خرید کمپرسور باد صنعتی به صورت شرایطی امکان پذیر هست برای اطلاع از نحوه پرداخت لطفا با شماره 09127161850 خانم گلفا مدیر فروش مجموعه تماس بگیرید. برای مشاهده کاتالوگ کمپرسور اسکرو کلیک کنید.

  2. محمد زاده گفت:

    کمپرسور باد صنعتی 1000 لیتری می خواستم تو سایت دو مدل زدید کمپرسور پیستونی و کمپرسور اسکرو کدوم مدلش دائم کار هست؟ ممنون میشم درباره خشک کن ها یا رطوبت گیر صنعتی هم توضیح بدید در واقع مجموعه ما تولید کننده پودر قهوه هست و به هیچ عنوان نباید رطوبت وارد خط بشه به شدت کیفیت محصول نهایی میاره پایین به نظر شما چه نوع درایر کمپرسور بگیرم جواب کارمون می ده؟

    1. حسین صفوی گفت:

      سلام وقت بخیر
      بله برای ظرفیت 1000 لیتر دو مدل کمپرسور باد هست مدل اسکرو و پیستونی. فقط کمپرسورهای اسکرو دائم کار هستند در رابطه با رطوبت گیر صنعتی هم دو نوع درایر کمپرسور یا خشک کن وجود داره: درایر تبریدی و درایر جذبی، درایر جذبی برای صنایع مواد غذایی که نیاز به هوای کاملا خشکی دارند بسیار مناسب هست. حذف رطوبت درایر جذبی 99.99% و درایر تبریدی فقط 85% هست. برای اطلاع از مشخصات فنی و لیست قیمت درایر جذبی کیلیک کنید.

  3. آرش بیگدلی گفت:

    سلام برای دستگاه برش لیزر کمپرسور باد 37 کیلووات می خواستم قیمت و مشخصات فنی دستگاه رو لطف می کنید

    1. حسین صفوی گفت:

      سلام وقت بخیر
      کمپرسور 37 کیلووات 24 ماه گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش دارد قیمت امروز 1403.10.08 مبلغ 381.000.000 تومان و مشخصات فنی دستگاه به شرح زیر می باشد:
      هوادهی: 6000 Lit/Min
      ایرند: EVO9 Rotorcomp
      الکتروموتور: 37Kw – 50HP
      فشار باری: UP TO 12 BAR – 174 PSI

  4. زمردیان گفت:

    شما قطعات برای سرویس دوره ای کمپرسور باد اسکرو هم برای فروش دارید مثل فیلتر سپراتور، فیلتر روغن و هوا….. برای بوشهر هم ارسال می کنید

    1. حسین صفوی گفت:

      سلام وقت بخیر
      بله موجود هست ارسال برای بوشهر هم داریم لطفا مشخصات کمپرسور اسکرو را به شماره 09127161850 واتس آپ بفرمایید تا پیش فاکتور برایتان ارسال شود.

  5. میربلوک گفت:

    روغن مخصوص کمپرسور باد اسکرو می خواستم چه نوع روغنی مناسب هست و چند لیتری هست؟

    1. حسین صفوی گفت:

      سلام وقت بخیر
      روغن کمپرسور باد اسکرو VDL68 هست و هم به صورت 20 لیتری و هم به صورت بشکه ای که 208 لیتر هست به فروش می رسد برای ثبت سفارش می توانید با شماره 09127161850 تماس بگیرید. برای مشاهد مشخصات فنی و قیمت روغن کمپرسور اسکرو کلیک کنید.

  6. اکبر رودباریان گفت:

    شما خرید کمپرسور باد صنعتی دست دوم هم دارید؟ 9 سال پیش یک دستگاه کمپرسور اسکرو 12000 لیتری خریده بودم الان به علت اینکه کارم دارم عوض می کنم دیگه نیازی به این دستگاه ندارم

    1. حسین صفوی گفت:

      سلام وقت بخیر
      خیر تولید کننده هستیم و خرید کمپرسور باد دست دوم نداریم.

  7. ابراهیم زادخاک گفت:

    قصد خرید کمپرسور باد صنعتی داشتم چطور می تونم بهترین کمپرسور باد انتخاب کنم که جوابگوی کارم باشه چه نکاتی یا مواردی هست که باید دقت کنم؟

    1. حسین صفوی گفت:

      سلام وقت بخیر
      برای انتخاب بهترین کمپرسور باد صنعتی به این نکات توجه کنید: تعیین نیازهای دقیق (حجم هوای مورد نیاز و فشار مورد نیاز) و نوع کاربری (برای کارهای سبک، متوسط یا سنگین)، نوع کمپرسور (پیستونی و اسکرو)، ظرفیت مخزن، ابعاد و وزن، مصرف انرژی، صدای تولید شده، تعمیر و نگهداری و برند و گارانتی

  8. جهانگیر خوشدل گفت:

    بسیار عالی توضیح دادید خیلی از سوالهایی که داشتم با خواندن این مطلب برطرف شد فقط بک سوالی داشتم اینکه بهترین کمپرسور هوا برای مصارف صنعتی کدوم مدل هست؟

    1. حسین صفوی گفت:

      سلام وقت بخیر
      انتخاب بهترین کمپرسور هوا برای مصارف صنعتی به عوامل مختلفی بستگی دارد و یک پاسخ قطعی برای همه موارد وجود ندارد. عواملی که در انتخاب کمپرسور مناسب نقش دارند عبارتند از:
      1. چه مقدار فشار و حجم هوا در هر دقیقه نیاز دارید؟
      2. آیا کمپرسور برای مصارف مداوم و سنگین استفاده می‌شود یا برای کاربردهای متناوب و سبک‌تر؟
      3. آیا کمپرسور در محیطی با دمای بالا، رطوبت زیاد یا گرد و غبار فعالیت می‌کند؟
      4. چه مقدار بودجه برای خرید و نگهداری کمپرسور در نظر گرفته‌اید؟
      …..

  9. arash گفت:

    کمپرسور باد 1800 لیتری از نوع پیستونی می خواستم موجود هست و ارسال برای مهاباد هم دارید؟

    1. حسین صفوی گفت:

      سلام وقت بخیر
      بله موجود هست ارسال برای سراسر کشور داریم. برای دریافت پیش فاکتور به شماره 09127161850 پیام دهید.

  10. گودرزی گفت:

    ویدیو آموزشی که گذاشتید بسیار جامع و آموزنده بود و اطلاعات دقیق و کاربردی برای انتخاب بهترین کمپرسور باد ارائه کردید درجه یک هستید

  11. hasan گفت:

    کمپرسور صنعتی اسکرو بیشتر برای چه مصارفی مناسب هستند و چه مزیتی نسبت به کمپرسور هوا صنعتی پیستونی دارند؟

    1. حسین صفوی گفت:

      سلام وقت بخیر
      کمپرسور باد اسکرو برای صنایع بزرگ و کاربردهایی که به بیش از ۱۰۰۰ لیتر در دقیقه هوای فشرده نیاز دارند، ایده‌آل هستند. این کمپرسورها برای کارکردهای طولانی‌مدت و بدون وقفه طراحی شده اند و کمپرسورهای اسکرو به دلیل عملکرد مداوم، بازدهی بالا، صدای کمتر و مصرف انرژی بهینه‌تر، برای کاربردهای صنعتی سنگین و کارکردهای طولانی‌مدت مناسب‌تر هستند.

  12. علی گفت:

    عالی بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *